• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nini Pham, indragostit-lulea de iubita lui. Uite cat de frumoasa este ea si cum o rasfata fostul concurent de la "MasterChef"

Nini Pham, indragostit-lulea de iubita lui. Uite cat de frumoasa este ea si cum o rasfata fostul concurent de la "MasterChef"

Nini Pham, indragostit-lulea de iubita lui. Uite cat de frumoasa este ea si cum o rasfata fostul concurent de la "MasterChef"

Simpaticul bucatar Nini Pham, are planuri mari. De circa doua luni el traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Trang, o tanara in varsta de 21 de ani.

Cei doi au inceput deja sa-si faca planuri de viitor impreuna. Nini a dezvaluit, pentru Cancan.ro, ca el si Trang, sau Coco, asa cum o alinta prietenii, vor sa se mute impreuna. Cei doi deja au inceput sa-si caute un cuibusor de nebunii, dar lucrurile le vor definitiva la vara.

"MasterChef" - Prinde gustul competitiei, in fiecare marti, de la 20.30, la ProTV.

“Ne gandim sa ne mutam impreuna. Din vara asta incepem sa cautam ceva, ca sa putem sta amandoi. O sa iasa ceva bine. Anul acesta termina facultatea, iar apoi vrea sa mearga la mare cateva luni. Ea vrea sa caute ceva de munca la Mamaia, ca apoi cand venim sa ne mutam impreuna”, a declarat Nini pentru Cancan.ro.

Cum ziua ei se apropie, Nini se chinuie de cateva zile sa gaseasca cadoul perfect pentru iubita sa. Pana la urma el a decis sa mearga la sigur, mai exact sa pregateasca ce stie el mai bine. “Acum o sa vina ziua ei si vreau sa ii pregatesc o cina romantica acasa, dar sa vad cum o sa o dau afara din casa, ca mai vine pe la mine si sta cateva zile. Dar trebuie sa gasesc motiv sa o dau afara cateva ore”, a mai marturisit el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni