• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ce s-a intamplat cu Ramon dupa ce a parasit "MasterChef". Nimeni nu se astepta sa-l vada facand asa ceva: "Urmeaza Romanii au Talent"

Ce s-a intamplat cu Ramon dupa ce a parasit "MasterChef". Nimeni nu se astepta sa-l vada facand asa ceva: "Urmeaza Romanii au Talent"

Ce s-a intamplat cu Ramon dupa ce a parasit "MasterChef". Nimeni nu se astepta sa-l vada facand asa ceva: "Urmeaza Romanii au Talent"

Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai simpatici concurenti de la "MasterChef", s-a facut remarcat prin umorul sau cu care a reusit sa-i faca pe cei trei chefi seriosi sa se prapadeasca de ras. Atitudinea sa glumeata i-a castigat si simpatia publicului, facandu-l astfel cel mai populat concurent de la emisiune.

La cateva saptamani dupa ce a parasit competitia de la ProTV, Ramon si-a surprins fanii cu o imagine publicata pe pagina sa de Facebook. Fostul concurent de la "MasterChef" pare sa fi prins cu adevarat gustul competitiei si apare relaxat pe scaunul antrenorilor de la "Vocea Romaniei", purtand inca sortul de la "MasterChef".

"Au inceput preselectiile la Vocea Romaniei", a scris Ramon in dreptul fotografiei care a facut deliciul prietenilor sai virtuali.

"Urmeaza Romanii Au Talent", "De cantat, nu canti bine", "Si te duci la preselectii?", au glumit fanii simpaticului concurent.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Te-ai uitat la Vocea Romaniei si te-ai intrebat: Eu cate scaune as intoarce? Nu mai sta pe ganduri! Inscrie-te an adevarata competitie a vocilor! Vocea României – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni