• Emisiuni
  • MasterChef
  • Lacrimi, emotii si un ingredient-vedeta uimitor de simplu la editia 6, din noul sezon MasterChef

Lacrimi, emotii si un ingredient-vedeta uimitor de simplu la editia 6, din noul sezon MasterChef

Lacrimi, emotii si un ingredient-vedeta uimitor de simplu la editia 6, din noul sezon MasterChef

Peste 1,6 milioane de români au urmarit in medie pe intreg parcursul emisiunii provocarile lansate de cei 3 chefi concurentilor ce luptau pentru un loc in bucataria MasterChef! 

24 de concurenti vor ramane in lupta pentru marele trofeu, iar in editia cu numarul 6 au fost supusi unor probe surprinzatoare in urma carora am aflat o parte din cei care vor continua competitia.

In intervalul de difuzare, 20:30 – 22:25, romanii au fost cu ochii pe PRO TV, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:26, spectacolul MasterChef a fost urmarit de peste 2,2 milioane de romani.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a inregistrat o audienta medie de 11.9 puncte de rating si 26.3% cota de piata, urmat fiind de Antena 1 cu 9.8 puncte de rating si 21.7 procente din cota de piata.

PRO TV si-a pastrat prima pozitie si pe publicul din mediul urban, unde a obtinut o audienta medie de 9.1 puncte de rating si 17.2% cota de piata, al doilea post clasat fiind Antena 1 cu 8.0 puncte de rating si 15.2% cota de piata. 

Si la nivel national PRO TV a fost lider de audienta cu 9.0 puncte de rating si 17.5% cota de piata, urmat fiind de Antena 1 cu 7.5 puncte de rating si 14.7% cota de piata. 

Emisiunea a debutat cu proba gratarului, in care concurentii au fost nevoiti sa iasa in evidenta printr-un preparat aparent banal. insa, pentru unii dintre ei, aceasta proba s-a dovedit mult mai dificila decat au crezut. Una dintre concurente a lasat chefii fara cuvinte cand a carbonizat o felie de paine, in timp ce Chef FOA a refuzat sa guste din preparatul unui concurent pentru ca a lucrat intr-un mod neigienic si a lasat carnea pentru gratar in aer liber mult prea mult timp, pana cand a prins miros.  

A sasea editie a starnit si lacrimi, si nu din cauza cepelor folosite de concurenti. Paul Siserman, un proprietar de restaurant de 38 de ani s-a simtit responsabil pentru eliminarea lui Nicolae, un participant din echipa lui, asa ca a izbucnit in plans. in ciuda aspectului sau dur, datorat tatuajelor si tinutei sale, Paul a plans ca un copil, vinovat de soarta lui Nicolae si nemultumit ca a pierdut un membru valoros al echipei. Nicolae Bosancu, cel care a intrat foarte increzator in concurs nu a reusit sa ii convinga pe cei trei chefi nici macar sa ii mai dea o sansa la testul sub presiune, asa ca a fost nevoit sa paraseasca competitia.

O alta echipa a starnit nemultumirea Patriziei Paglieri atunci cand a dorit sa gateasca o reteta extravaganta, insa concurentii au incurcat ingredientele folosite si nu au cunoscut toate detaliile preparatului. Chef Patrizia i-a sfatuit ca mai degraba ar trebui sa reinventeze preparatul cu multa creativitate, decat sa urmeze o reteta de care nu sunt siguri.

In aceasta editie, la probele pe echipe au aparut si primele tensiuni intre concurenti, care au dezbatut retete, ingrediente si combinatii pe baza de carne, paste si legume. Discutiile nu au fost lipsite de tipete si contradictii dure, dand nastere unor nemultumiri si antipatii inca de pe acum.

Surpriza cea mare a venit la testul sub presiune, unde concurentii au fost provocati sa gateasca retete spectaculoase pornind de la simpla rosie ca ingredient-vedeta. Toti aspirantii la titlul de MasterChef au fost uimiti de aceasta alegere a juriului, neputand sa se decida ce reteta impresionanta pe baza de tomate sa gateasca.

Marea provocare a fost ca rosia sa fie ingredientul principal si sa nu fie umbrita de alte ingrediente folosite. Concurentii au avut la dispozitie multiple sortimente de tomate, care sa ii ajute la pregatirea cu creativitate a preparatelor. Dupa 45 de minute de gatit, in urma acestei probe, dintre cei 12 care au intrat in test, doar cei mai buni vor ramane in competitie. Cine pleaca acasa si cine va primi sortul personalizat cu numele sau, vom afla in urmatoarea editie MasterChef.

Gustul competitiei continua la PRO TV saptamana viitoare, unde cele 24 de locuri in bucataria MasterChef vor fi completate cu cei care au trecut cu brio testul sub presiune. Noi probe de foc si preparate inedite vor fi ingredientele vedeta ale celui mai urmarit show culinar! 

MasterChef – Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni