• Emisiuni
  • MasterChef
  • Nimeni nu stia de incaperea aceasta. Ce secret au descoperit concurentii de la "MasterChef" la a doua proba

Nimeni nu stia de incaperea aceasta. Ce secret au descoperit concurentii de la "MasterChef" la a doua proba

Nimeni nu stia de incaperea aceasta. Ce secret au descoperit concurentii de la "MasterChef" la a doua proba

Proba cu numarul unu a fost una plina de dezamagiri: Chefii nu au fost deloc multumiti de preparatele pregatite, dar acest lucru nu i-a facut sa isi piarda increderea in concurenti.

Cea de-a doua proba a fost o adevarata surpriza pentru cei ramasi in concurs: o incapere de care nu au mai stiut pana acum. In timp ce unii au numit-o o adevarata gradina botanica, altii i-au spus poarta raiului. Gradina cu verdeturi, plante aromatice si legume a ridicat multe semne de intrebare. Au fost nevoiti sa gateasca cu ele, sa le foloseasca cum stiu ei mai bine in preparatele lor, iar daca pana aici lucrurile par simple, adevarata surpriza le-a dat batai de cap: in mancarea preparata de ei trebuie sa se regaseasca un procent de 90% din verdeturile gradinii "MasterChef".

Show-ul este integral pe voyo.ro!

Chiar daca nu au recunoscut multe dintre plantele din gradina, acestea insemnau inspiratia lor, dar si un plus de gust in felului de mancare pe care trebuie sa il gateasca: fie ca este vorba despre desert, fel principal sau gustare. 

Isadora a fost cea mai laudata concurenta de la prima proba, iar felicitarile Chefilor au venit imediat. Imunitatea primita de ea i-a dat dreptul sa mearga in gradina si sa aleaga pentru fiecare dintre adversarii ei o leguma sau un fel de verdeata care sa fie star in farfuriile lor. Chiar daca a crezut ca nu va rezista in concurs fara sotul ei, ea reuseste sa ii surprinda placut in continuare pe cei trei jurati.  

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni