Provocari si talent culinar in cea mai fierbinte editie MasterChef!

Provocari si talent culinar in cea mai fierbinte editie MasterChef!

Cea mai recenta editie MasterChef a surprins concurentii cu probe care le-au testat pe deplin talentul culinar si atentia la detalii, dar si cu hohote de ras alaturi de echipa celui mai indragit serial de comedie din Romania.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30-22:29 peste 1.8 milioanede telespectatori au urmarit testele la care au fost supusi concurentii, iar in minutul de aur, 21:47, peste 2.3 milioane de persoane urmareau competitia din bucataria MasterChef. 

Editia de marti a inregistrat 10.3 puncte de rating si 23.2% cota de piata in intervalul de difuzare, la nivelul publicului comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 6.4 puncte de rating si 14.4% share pe aceasta categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.3 puncte de rating si 15.7% cota de piata. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 8.2 puncte de rating si 15.5% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 9.8 puncte de rating si 18.1% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.8 puncte de rating si 14.4% share. 

Editia de marti a debutat cu proba Cutia misterelor, care i-a surprins pe concurenti cu cate un… calculator. Pentru prima data in concurs ei au fost nevoiti sa calculeze valorile calorice ale ingredientelor pe care le-au folosit. Ei au pregatit mancare dietetica pentru fotomodele, ce nu trebuia sa depaseasca 1.200 de calorii.

Fotomodelele prezente in bucataria MasterChef au gustat si au votat preparatul preferat, fara sa stie cui apartine. Astfel ca, Ciprian a primit 8 voturi din partea fetelor, Tudor 7, iar Andreea 5 voturi. Ciprian a iesit invingator si a fost capitanul uneia dintre echipele formate pentru cea de-a doua proba. Pentru alegerea celui de-al doilea capitan, chefii au gustat preparatele lui Tudor si Andreei, si au decis ca Andreea sa fie invingatoare. 

Cele doua echipe au aterizat in cel mai cunoscut sat din Romania - Fierbinti si au gatit preparate de Las Vegas pentru intreaga echipa de productie a celui mai iubit serial romanesc de comedie.  

Echipa rosie, condusa de Andreea, a gatit felul principal, iar echipa albastra, condusa de Ciprian, a gatit supa si desertul. 

La finalul probei si in urma voturilor venite din partea gastii din Fierbinti, echipa albastra a fost castigatoare, iar echipa rosie formata din Andreea, Alexandra si Lambrino a intrat la testul sub presiune.

Reintorsi la bancurile de lucru din bucataria MasterChef, cei 3 concurenti au avut de trecut peste o provocare care le-a dat batai de cap. De data aceasta, au avut de ales din 3 preparate pe care nu le-au vazut si le-au putut ghici doar cu ajutorul gustului, mirosului si simtului tactil. La final, au fost nevoiti sa le reproduca. Lambrino a reusit sa faca cea mai buna farfurie, asa ca a fost salvat, iar Andreea si Alexandra au mai avut de trecut inca un test.

Au fost din nou legate la ochi si bazandu-se doar pe miros au incercat sa ghiceasca 7 alimente. La sfarsitul probei, Andreea a ghicit 5 alimente din 7, iar Alexandra nu a ghicit niciunul si a parasit competitia MasterChef.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni