• Emisiuni
  • MasterChef
  • Preselectiile MasterChef au adunat sute de pasionati de gatit la Bucuresti! Caravana ajunge sambata la Cluj-Napoca

Preselectiile MasterChef au adunat sute de pasionati de gatit la Bucuresti! Caravana ajunge sambata la Cluj-Napoca

Preselectiile MasterChef au adunat sute de pasionati de gatit la Bucuresti! Caravana ajunge sambata la Cluj-Napoca

Preselectiile MasterChef din Bucuresti au reunit duminica cateva sute de pasionati de gatit, toti avand in comun un singur lucru: dorinta de a intra in bucataria MasterChef!

De la adolescenti pentru care pasiunea de a gati depaseste toate barierele, pana la persoane trecute de prima tinerete, bucurestenii, si nu numai, si-au prezentat preparatele care au sperat sa le aduca un loc in urmatoarea etapa a competitiei! O varietate extinsa de preparate din rata sau vita, supe extrem de rafinate sau deserturi exceptionale au incantat papilele gustative ale echipei MasterChef. 

Echipa MasterChef a fost placut surprinsa sa descopere preparate din intreaga lume. Un concurent a venit tocmai din Maroc, prezentandu-se la preselectii cu un preparat specific zonei natale. Si nu a fost singurul venit din afara granitelor: un belgian a pregatit un preparat inedit care avea la baza creveti, somon si ulei de trufe. Pe langa acestia, multi romani au venit din Italia, Spania sau Germania special pentru preselectiile MasterChef, cu preparate extrem de variate si spectaculoase!

Gustul competitiei va fi incendiar! Noul sezon va reuni concurenti extrem de pasionati, dispusi sa renunte la cariera din domeniul in care activeaza, riscand totul pentru a cuceri titlul de MasterChef si pentru a duce la perfectiune pasiunea culinara.

Ciprian Ogarca, castigatorul sezonului precedent MasterChef, a fost prezent la preselectiile din Bucuresti si a transmis un mesaj celor pasionati de domeniul culinar: ”Veniti la preselectii daca va place gustul competitiei! Orice vis poate sa devina realitate daca aveti curajul sa il urmati. Asa ca, oameni buni, nu mai stati acasa si veniti la Masterchef!”.

Sambata 23 mai, preselectiile MasterChef continua in Cluj-Napoca. Toti cei pentru care bucataria reprezinta pasiune, un stil de viata sau pur si simplu o necesitate, au sansa de a prinde un loc in bucataria MasterChef! Preselectiile vor avea loc la hotelul Golden Tulip Ana Dome, incepand cu ora 09:00. 

Inscrierile pentru sezonul al saselea MasterChef continua pe site-ul masterchef.protv.ro!

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni