• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurenti pasionati de gastronomie, preparate deosebite si un juriu determinat - ingredientele sezonului 6 MasterChef

Concurenti pasionati de gastronomie, preparate deosebite si un juriu determinat - ingredientele sezonului 6 MasterChef

Concurenti pasionati de gastronomie, preparate deosebite si un juriu determinat - ingredientele sezonului 6 MasterChef

Cel mai urmarit cooking show din Romania revine cu un nou sezon, luni, 14 septembrie, la PRO TV. Incepand cu ora 20:30, telespectatorii sunt invitati sa ii cunoasca pe primii aspiranti la un loc in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania, extrem de determinati sa-i surprinda pe cei 3 Chefi cu preparatele lor si sa primeasca un sort MasterChef.

Unul dintre aspirantii la sortul MasterChef cu care vom face cunostinta in prima editie este un proprietar de restaurant care va marturisi cu o sinceritate zdrobitoare ca nu s-a implicat niciodata in 20 de ani in bucataria acestuia. Pe langa acesta, o concurenta va incerca sa cucereasca papilele gustative ale celor 3 jurati cu un Sistem Solar ... dulce! Luni de la 20:30, telespectatorii vor putea afla care a fost reactia juriului si daca gustul preparatelor a reusit sa aduca concurentilor mult ravnitul sort. 

In prima editie, Chefii vor avea o surpriza in momentul in care vor fi martorii unei cereri in casatorie. Concurentul a primit un DA de la prietena lui, dar oare va reusi sa mai obtina cel putin doua raspunsuri pozitive pentru a accede mai departe in competitie?

Incepand din sezonul cu numarul sase, telespectatorii vor savura competitia la un alt nivel. Totul, datorita noilor reguli care vor intensifica parcursul competitorilor catre titlul de MasterChef! Una dintre acestea este sortul de aur. Fiecare Chef are la dispozitie un astfel de sort care trimite un concurent direct in bucataria MasterChef, in randul celor 24 de concurenti, fara a fi nevoit sa mai parcurga probele de departajare. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei, din 14 septembrie, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni