• Emisiuni
  • MasterChef
  • Drumul catre bucataria MasterChef continua! Noi concurenti se lupta pentru sortul MasterChef, AZI, de la 20:30, la PROTV

Drumul catre bucataria MasterChef continua! Noi concurenti se lupta pentru sortul MasterChef, AZI, de la 20:30, la PROTV

Drumul catre bucataria MasterChef continua! Noi concurenti se lupta pentru sortul MasterChef, AZI, de la 20:30, la PROTV

Luni, de la 20:30, noi aspiranti la sortul MasterChef vor prinde gustul competitiei si vor incerca sa-i surprinda pe cei trei jurati cu preparatele lor.

Un sofer de camion pasionat de gatit se va prezenta in fata Chefilor cu un preparat cu care spera sa gaseasca autostrada spre titlul de MasterChef. Indragostit de bucataria italieneasca, acesta le va propune celor trei Chefi un preparate mediteranean. Va reusi oare sa faca un popas la MasterChef?

In aceeasi editie, un tanar care s-a apucat de gatit din necesitate se va prezenta in fata Chefilor cu un preparat inedit. Tensiunea si emotiile il vor timora, dar cativa pasi de salsa il vor relaxa si ii vor oferi timp suplimentar pentru terminarea platingului. 

Imaginatia gastronomica nu cunoaste limite! Un concurent va incerca sa-i induplece pe cei trei Chefi sa-i acorde mult ravnitul sort cu un preparat ... studentesc: paine toast, fasole si dovlecel. Va reusi oare gustul, in detrimentul simplitatii ingredientelor, sa-i convinga pe Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sa-i acorde o sansa? Deznodamantul luni, de la 20:30, numai la PRO TV!

Unul dintre ingredientele care dau savoare emisiunii este imprevizibilul! O invatatoare din Bucuresti va da luni una dintre cele mai grele examinari din viata ei. O noua auditie la distanta va intensifica savoarea celei mai urmarite competitii culinare din Romania: MasterChef!

Anul acesta a existat o noua optiune de inscriere: atat direct a celor care si-au dorit sa intre in cursa pentru un sort MasterChef, cat si indirect, telespectatorii avand posibilitatea de a inscrie in competitia culinara o persoana pasionata de gatit. Auditiile la distanta presupun ca cei 3 jurati sa faca o vizita surpriza celor inscrisi, direct la locul de munca! Daca acestia accepta provocarea, au sansa de a merge mai departe in competitie!

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni