• Emisiuni
  • MasterChef
  • Pentru concurentii MasterChef, cina la un restaurant s-a transformat intr-o proba plina de suspans

Pentru concurentii MasterChef, cina la un restaurant s-a transformat intr-o proba plina de suspans

Pentru concurentii MasterChef, cina la un restaurant s-a transformat intr-o proba plina de suspans

Concurentii MasterChef au primit aseara o invitatie la restaurant, care s-a transformat ulterior intr-o proba plina tensionata! Editia de marti a fost urmarita de aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:53. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 20:57, a reunit aproape 1.7 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, MasterChef a fost lider de audienta, obtinand 9.9 puncte de rating si 21.7% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.6 puncte de rating si 12.3% share.

Editia de aseara a debutat cu o invitatie la restaurant pentru cei 13 concurenti ramasi in competitia pentru titlul de MasterChef. Acestia au fost relaxati, nebanuind ca totul se va transforma intr-o proba surpriza, in care vor trebui sa reproduca preparatele comandate. Ascunse sub cutia misterelor, ingredientele identificate trebuiau sa compuna un preparat care sa respecte gustul, cat si plating-ul celui de la restaurant. Preparatul lui Liviu nu a reusit sa se apropie de produsul initial si, ca urmare, cei trei Chefi i-au facut un cadou surpriza: un sejur all inclusive la ultimul banc, unde un morman de vase astepta sa fie spalat. Castigatorul probei a fost Tudor, preparatul acestuia fiind cel mai apropiat de preparatul pe care l-a avut de gatit.

Cea de a doua proba le-a solicitat concurentilor mai mult decat abilitati culinare. Memoria a fost factorul decisiv, concurentii fiind provocati sa reproduca o supa. Dupa ce au gustat din preparatul propus de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean, concurentii au avut la dispozitie cateva minute pentru a alege din camara ingredientele pe care le-au identificat in compozitie. La aceasta proba, pe langa imunitatea de care a beneficiat, Tudor a trebuit sa aleaga un concurent care sa nu beneficieze de blender, un instrument esential pentru prepararea supei. Cel dezavantajat la aceasta proba a fost Florin, prietenul lui Tudor. La finalul probei, cei 12 participanti au trebuit sa guste din supele competitorilor si sa le noteze fara sa stie numele celui din a carui supa au gustat. Ca rezultat al jurizarii concurentilor, dar si a Chef-ilor, Claudia, Andra, Liviu si Florin au intrat la testul sub presiune.

La testul sub presiune, cei patru concurenti au fost provocati sa-si selecteze ingrediente din camara MasterChef, pentru a crea un preparat la libera alegere. Adevarata surpriza a fost in momentul in care acestia au trebui sa schimbe cosurile intre ei, fiind nevoiti sa se adapteze rapid. Daca inspiratia si creativitatea culinara i-au salvat pe Claudia, Liviu si Florin, Andra nu a avut la fel de mult noroc, juratii considerand ca parcursul acesteia trebuie sa se opreasca in aceasta etapa a competitiei. 

12 concurenti au ramas in competitia pentru cel mai ravnit trofeu culinar din Romania: MasterChef! Competitia continua si saptamana viitoare, cu noi probe si provocari.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni