• Emisiuni
  • MasterChef
  • Concurentii MasterChef au gatit printre robotii industriali dintr-o fabrica de automobile!

Concurentii MasterChef au gatit printre robotii industriali dintr-o fabrica de automobile!

Concurentii MasterChef au gatit printre robotii industriali dintr-o fabrica de automobile!

Concurentii MasterChef au gatit aseara intr-un decor inedit: o fabrica de automobile! Probele inedite ale editiei au fost urmarite de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare, 20:31 - 22:34. Minutul de aur, de la 21:00, a reunit aproape 1.7 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, MasterChef a fost lider de audienta, obtinand 9.4 puncte de rating si 23.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.7 puncte de rating si 14.1% share.

Editia de aseara a debutat cu proba cutia misterelor. Concurentii au avut aseara parte de o surpriza: ingredientul acestei probe a fost emotia, sub fiecare cutie aflandu-se o scrisoare de la persoanele dragi, precum si fotografii cu acestia. Extrem de emotionati, concurentii au trebuit sa gateasca preparatele propuse de rudele si prietenii competitorilor. La finalul probei, juriul a nominalizat concurentii cu preparatele cele mai slabe din punct de vedere estetic: Kiki, Iulian si Tudor, cel din urma castigand privilegiul de a spala vasele folosite la aceasta proba. La extrema opusa, Claudiu, Liviu si Adriana au reusit sa impresioneze cu preparate aspectuoase, dar si extrem de delicioase. Claudiu a castigat proba, farfuria lui fiind declarata perfecta de catre Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean.

Cea de a doua proba a editiei s-a desfasurat in deplasare, in uzinele Ford din Craiova. Claudiu, castigatorul probei anterioare, a avut oportunitatea de a alege capitanul echipei adverse (in persoana lui Liviu), precum si meniul pe care echipa sa l-a avut de pregatit: supa de praz cu cartofi, porc cu cartofi si praz caramelizat, tort si mousse de ciocolata cu vanilie. Echipa lui Liviu a pregatit un meniu cu supa de ceapa, porc cu piure si radacinoase, precum si musli de casa cu iaurt si mere coapte. Timp de trei ore, concurentii s-au straduit sa gateasca meniurile si sa cucereasca papilele gustative ale celor 200 de muncitori ai fabricii. Echipa albastra s-a impus in Craiova cu scorul de 106 – 76 voturi, echipa rosie fiind condamnata la testul sub presiune.

La ultima proba de aseara, componentii echipei rosii, Liviu, Anuta, Florin, Adriana, Avram si Iulian, au avut de nominalizat concurentii pe care ii considera responsabili de pierderea probei anterioare. Ca urmare a votului, cei care au participat la testul sub presiune au fost Avram, Anuta si Liviu. In cadrul probei, cei trei au avut de reprodus un preparat propus de juriu, fara a avea insa avantajul de a-l vedea. Au avut insa ocazia de a-l mirosi, de a-l gusta si de a-l pipai. Anuta si Liviu s-au apropiat extrem de mult de preparatele propuse de Chefi, cu exceptia unor ingrediente care nu au influentat intr-o maniera semnificativa gustul preparatelor. In schimb, Avram a parasit aseara competitia, preparatul sau fiind complet diferit de cel propus de cei trei Chefi. 

11 concurenti au ramas in lupta pentru marele titlu MasterChef si premiul de 50.000 de euro! Competitia continua in aceasta seara cu noi probe de foc, in care concurentii trebuie sa-si demonstreze maiestria in bucatarie!

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni