• Emisiuni
  • MasterChef
  • Oul posat si sufleul de branza i-au adus lui Kiki eliminarea din competitia MasterChef

Oul posat si sufleul de branza i-au adus lui Kiki eliminarea din competitia MasterChef

Oul posat si sufleul de branza i-au adus lui Kiki eliminarea din competitia MasterChef

Probele inedite ale editiei MasterChef, in care concurentii au avut de gatit preparate demne de restaurante de lux, dar si feluri de mancare mai simple, au fost urmarite de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare, 20:30 - 22:31. Minutul de aur, de la 20:30, a reunit peste 1.8 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, MasterChef a fost lider de audienta, obtinand 9.3 puncte de rating si 21.2% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 6.6 puncte de rating si 15.2% share.

Editia de aseara a debutat cu o noua proba cutia misterelor. Concurentii au avut de gatit chiftele, care sa corespunda standardelor unui restaurant de lux. Presiunea a fost mare, preparatele, in aparenta simplu de realizat, punandu-i in dificultate pe concurenti, atat din punct de vedere al plating-ului, cat si al compozitiei chiftelelor. Kiki a realizat o tragedie, dupa cum a marturisit chiar ea, avand o abordare nereusita a traditionalelor preparate. Alaturi de ea, Ana Maria si Claudia au fost nominalizate la spalatul vaselor. Iulian, Florin si Andrei au reusit sa realizeze niste preparate deosebite, care respectau din toate punctele de vedere cerintele Chef-ilor. Preparatul lui Florin a fost castigator, acesta castigand imunitate la cea de-a doua proba a editiei.

La proba pe perechi, concurentii au fost provocati sa realizeze doua preparate, care sa impresioneze prin gust, dar mai ales prin aspect. Florin a avut avantajul de a alege echipele care vor avea timpul de gatit redus de la 70 de minute la 65, respectiv 60 de minute. Surpriza probei a fost un mic bonus care a creat legaturi indestructibile: o pereche de catuse. Evident, Florin a considerat ca de acest avantaj trebuie sa beneficieze prietenul sau Tudor, care a fost legat de Claudia pe durata intregii probe. Desi au fost legati de maini, proba nu i-a pus in dificultate pe cei doi, reusind sa se salveze de la testul sub presiune. Preparatele gatite de Anuta, Liviu, Kiki si Adriana nu le-au asigurat salvarea de la testul sub presiune. 

Ultima proba de marti, testul sub presiune, a fost structurat in 3 etape. La prima dintre ele, cei 4 concurenti au fost provocati sa gateasca oua prajite, care sa respecte standardele stabilite de Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean: fara urme de arsura, iar galbenusul si albusul sa fie coagulate corect. Anuta a fost cea care s-a apropiat cel mai mult de solicitarile juriului, fiind salvata dupa prima etapa a testului sub presiune. La cea de-a doua etapa, Kiki, Adriana si Liviu au avut de pregatit un ou posat, o provocare aparent simpla. Insa lucrurile nu au fost asa pentru toti concurentii, Liviu fiind singurul care s-a salvat de la participarea la ultima etapa. Kiki nu a profitat de ultima sansa care i-a fost acordata: gatirea unui sufleu de branza care, din nefericire pentru aceasta, s-a lasat mult prea devreme.

10 concurenti au ramas in lupta pentru marele titlu MasterChef si premiul de 50.000 de euro! Competitia continua si saptamana viitoare cu noi probe spectaculoase. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni