Rețetă Dr. Oetker - Cheesecake cu Nuttela

Ingrediente:


Nutella 400g

Zahar pudră vanilat ( o lingură ) 

400 philadelphia

Biscuiți digestivi 250g

Unt

Alune de pădure coapte

Esență rom 



Mod de preparare:

-Se sfărâmă foarte fin biscuiții digestivi, apoi se combină cu 150g unt topit, se pune totul într o formă rotundă și se dă la rece.

-Se combină crema de branză cu nutella zahăr pudra și esența de rom după gust până când totul este omogen iar apoi se toarnă totul peste blatul nostru.

-Alunele de pădure le sfărâmăm grunjos, după care le tragem la tigaie până devin ușor crocante și le vom folosi pentru a decora cheesecake ul nostru. 

-Desertul se lasa la rece minim 6 ore sau ideal peste noapte. 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni