• Emisiuni
  • MasterChef
  • EXCLUSIV Florin Dumitrescu, primele declarații după ce și-a anunțat revenirea într-un nou sezon MasterChef România: „Mă întorc acasă, acolo de unde a pornit totul”

EXCLUSIV Florin Dumitrescu, primele declarații după ce și-a anunțat revenirea într-un nou sezon MasterChef România: „Mă întorc acasă, acolo de unde a pornit totul”

EXCLUSIV Florin Dumitrescu, primele declarații după ce și-a anunțat revenirea într-un nou sezon MasterChef România: „Mă întorc acasă, acolo de unde a pornit totul”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor face istorie la PRO TV, în sezonul 9 MasterChef România!

Cei trei jurați revin la Masterchef și sunt gata să îndrume în continuare românii în vastul univers al gastronomiei! Florin Dumitrescu ne-a declarat, într-un interviu exclusiv PROTV.ro, că îl încearcă un cumul de sentimente, printre care entuziasm, dar și liniște, menționând că este pregătit să înceapă un nou capitol în viața sa chiar „acolo de unde a pornit totul”.

„În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară. Se deschide un nou capitol din viață mea pe care abia aștept să îl dezvolt, cu atât mai mult cu cât majoritatea comentariilor de pe paginile mele de social media îmi sugerau să ne reîntoarcem pentru ei... aici”, a spus Florin Dumitrescu.

Emoțiile ating cote maxime atât în rândul celor care i-au urmărit ani la rând pe micile ecrane, cât și în sufletele celor trei jurați celebri, pentru ei MasterChef fiind poate cea mai mare provocare din ultimul timp.

„Dacă voi aveți emoții, va dați seama cât de emoționați suntem noi să ne întoarcem în decorul MasterChef, iar la distanță de exact 10 ani ne vom regăși în formulă de început! Împreună, o să putem readuce gloria şorțului MasterChef și, sincer, asta este cea mai mare provocare”, ne-a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Fiecare farfurie poate fi transformată într-o adevărată operă de artă, cât timp există pasiune, ambiție și curaj, iar Florin Dumitrescu știe cel mai bine acest lucru. Juratul MasterChef îi încurajează pe toți cei care se regăsesc în universul culinar să se înscrie cât mai repede la casting!

„Atât timp cât sunteți pasionați de bucătărie, să nu vă sperie nimic. Poate fi experiența vieții voastre, iar traiectoria de după show va fi doar în sus. Aveți cele mai bune exemple de urmat din primele sezoane, îi puteți găsi în restaurantele lor pe cei care au avut curaj, Darty, Andreea Moldovan, Dexter, Mihai Toader, Ținu, Mehrzad, Alex Cartu și lista continuă. Oameni care și-au învins emoția și au reușit să devină relevanți în industria culinară după acest show. Așadar, curaj!”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni