• Emisiuni
  • MasterChef
  • EXCLUSIV Revenire spectaculoasă la PRO TV! Sorin Bontea, un nou început la MasterChef România: „Acest format e ca prima dragoste”

EXCLUSIV Revenire spectaculoasă la PRO TV! Sorin Bontea, un nou început la MasterChef România: „Acest format e ca prima dragoste”

EXCLUSIV Revenire spectaculoasă la PRO TV! Sorin Bontea, un nou început la MasterChef România: „Acest format e ca prima dragoste”

Cei trei jurați de excepție, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, revin pe micile ecrane, la PROTV, în sezonul 9 MasterChef!

Au inspirat milioane de români și au demonstrat încă de la început că cei pasionați de gastronomie pot deveni, cu multă muncă, ambiție și curaj, adevărați chefi. Sorin Bontea ne-a declarat, în cadrul unui interviu exclusiv, că simte revenirea la Masterchef ca atunci când se întoarce acasă după un drum foarte lung sau, de ce nu, ca prima dragoste - nu o poate uita niciodată!

„Revenirea noastră este oarecum firească. Am exact acel sentiment când te întorci acasă după un drum foarte lung. Pentru mine, acest format este ca prima dragoste, nu se uită niciodată. Aici a început totul.

Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de artă culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu”, a spus Sorin Bontea.

Au trecut 12 ani de când au pășit împreună, pentru prima oară, în platoul MasterChef, iar acum se întorc în aceeași formulă, dar totuși diferiți, ne mărturisește Chef Sorin Bontea.

„Este marea noastră întoarcere, iar cei de acasă să se aștepte la multă emoție. Și nu mă refer doar la concurenții care vor veni în față noastră, mă refer și la noi trei. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început.

Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit unii dintre noi, mai ales Scărlătescu, unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu”, a mai spus Chef Sorin Bontea.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni