• Emisiuni
  • MasterChef
  • EXCLUSIV Cătălin Scărlătescu, primele declarații după revenirea la PRO TV, în sezonul 9 MasterChef: „Din acest super show facem un back to the future”

EXCLUSIV Cătălin Scărlătescu, primele declarații după revenirea la PRO TV, în sezonul 9 MasterChef: „Din acest super show facem un back to the future”

EXCLUSIV Cătălin Scărlătescu, primele declarații după revenirea la PRO TV, în sezonul 9 MasterChef: „Din acest super show facem un back to the future”

Masterchef, show-ul culinar de la PROTV care a inspirat milioane de români, revine pe micile ecrane într-o formulă excepțională! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt pe poziții și sunt gata să găsească adevărații pasionați de gastronomie!

Show-ul culinar care a revoluționat gastronomia din România revine în casele telespectatorilor împreună cu o surpriză de proporții. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata să ofere șorțurile celor mai talentați în bucătărie și să inspire în continuare milioane de români.

Cătălin Scărlătescu ne-a declarat, într-un interviu exclusiv, că întoarcerea la MasterChef este, pentru el, ca revenirea în locurile natale, acolo unde s-a format, a crescut și a devenit cunoscut.

„E ca atunci când după o perioadă foarte, foarte lungă de timp te întorci acasă și revezi locurile natale, alea în care te-ai format, ai crescut, ai devenit, în cazul nostru, mai cunoscut. MasterChef este show-ul culinar care a revoluționat gastronomia în România. Așa că, în viitor, avem nevoie de toți curajoșii, iar țara noastră nu duce lipsă de curajoși în bucătărie. În toți acești ani am făcut cunoștință cu foarte multe persoane care au gătit spectaculos”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu îi încurajează pe cei pasionați de bucătărie să își facă mai mult curaj, să se înscrie la casting MasterChef și să demonstreze întregii țări că au destul de mult talent încât să poată transforma o farfurie într-o adevărată operă de artă.

„Îmi doresc să vină cu mult curaj. Avem nevoie de toți rebelii din bucătărie. Avem nevoie de toată mâncarea bună și avem nevoie de cei care știu să gătească, cei care au curaj să gătească, cei care vor să ne impresioneze cu adevărat. Loc e destul, avem loc pentru toți și îmi doresc foarte mult că, odată cu revenirea noastră, să reinventăm curajul în bucătărie.
Să știți că bucătăria nu s-a născut în palate și ea e peste tot. Așa că, curaj, dragii mei, vă așteptăm!

Eu, Bontea și Dumitrescu suntem mai mult decât înnebuniți după felul în care voi gătiți. Dacă Bontea și Dumitrescu vor spune să puneți suflet în mâncare, eu vă spun să puneți sare și piper.
Așa că, dragilor, haideți să facem din acest super show, din acest spectaculos Masterchef, un back to the future. MasterChef este vechiul și noul show care va revolționa, din nou, România gastronomică”, ne-a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni