• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Marin Moraru va juca in serialul “Pariu cu viata”. Afla ce personaj va interpreta! FOTO

Marin Moraru va juca in serialul “Pariu cu viata”. Afla ce personaj va interpreta! FOTO

Marin Moraru va juca in serialul “Pariu cu viata”. Afla ce personaj va interpreta! FOTO

Marin Moraru vine, in premiera, din aceasta toamna la PRO TV, cu un nou rol, cel al doctorului Silviu Craciun, in serialul “Pariu cu viata”, o productie pentru toate generatiile:  “Sunt un medic specialist urolog, un savant. Fac parte dintr-o familie fericita. Fata mea este casatorita cu un afacerist prosper, are o fata si un baiat”, dezvaluie Marin Moraru.

Dupa primele zile de pe platourile din Buftea, Marin Moraru marturiseste ca se simte foarte bine printre tineri. Este inconjurat zilnic de tinerii  talentati din “La-La Band” si se bucura de prezenta lor. “Ma simt foarte bine in acest colectiv, desi eu sunt usor separat de ei pentru ca activitatea mea se desfasoara in laboratorul de cercetare. Este primul serial muzical din Romania, o productie care se adreseaza tuturor, cu o actiune foarte curajoasa, si speram ca succesul tinerilor si talentatilor actori sa se reverse asupra intregii echipe”, spune marele actor.

Marin Moraru
ii da viata lui Silviu Craciun, bunicul lui Andrei (Dorian Popa) si al Ancai Anghel  (Cristina  Ciobanasu). Personajul lui este un medic dedicat profesiei si familiei, un om bland inzestrat cu un simt al umorului deosebit. Silviu Craciun (Marin Moraru) va fi un personaj cheie in desfasurarea actiunii din “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile care va fi difuzat din aceasta toamna, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni