Adela Popescu si Sore, din "Pariu cu viata", confesiuni pentru fanii lor!

Adela Popescu si Sore, din "Pariu cu viata"<span style="color: rgb(255, 0, 0);">, confesiuni pentru fanii lor!</span>

Adela Popescu si Sore, din “Pariu cu viata”, serial care va fi difuzat din aceasta toamna pe Pro Tv, au vorbit cu fanii lor videochat pe blogul oficial al trupei La La Band, lalaband.protv.ro. Curiozitatea celor care le admira pe cele doua frumoase a fost satisfacute de raspunsurile sincere, confesive.

Adela Popescu si Sore au povestit intamplari amuzante de pe platourile de filmare, despre cum decurg repetitiile de actorie cu regizorii Iura Luncasu, Alex Fotea si Alex Borundel, dar si antrenamentele de dans cu coregrafa lor, Vica.

Adela Popescu a a marturisit pentru fanii ei: "Eu nu imi prea pun dorinte". In privinta dorintelor, Sore este foarte sigura:  "Am o singura dorinta sa fiu multumita si fericita cu viata mea".

Intrebarile fanilor au fost foarte diversificate, astfel Adela si Sore au fost intrebate daca s-ar tunde la chelie. Ambele au spus ca ar face-o daca ar cere-o un rol.

Sore a slabit 6 kg pentru serialul "Pariu cu viata". Reteta ei: iaurt, salate, "am incercat sa nu beau cola, care imi place foarte mult".

Ce schimbare ar fi dispuse sa faca pentru un serial? Orice le-ar cere rolul. "Un personaj negativ este foarte ofertant, iti da posibilitatea sa faci orice", a spus Adela despre personalul ei, Raluca.

Adela a fost intrebata de foarte multi fani de-ai ei cand va mai canta. "Tu nu trebuie sa gandesti ce le-ar placea oamenilor sa canti", spune Adela, care spera sa gaseasca genul care sa o reprezinte.

Rolul Raluca "este la fel de greu ca si celelalte personaje pe care le-am interpretat", a marturisit Ade.

"Eu cred ca La-La Band sunt cei mai talentati copii din Romania", spune Adela Popescu.

Sore a dezvaluit ca este multumita de rolul ei: "Am cunoscut oameni care ma inspira. Simt o energie pozitiva foarte buna".

Ce au in comun Adela si Raluca, personajul ei din serialul "Pariu cu viata": "Pasiunea pentru muzica".

Cum s-a schimbat Adela de la rolul din "Numai iubirea" si pana acum? "O data cu Numai iubirea a inceput un nou capitol in viata mea. In momentul in care am luat castingul au inceput responsabilitatile, dar si satisfactiile, parintii mei erau mandri de mine. Am ramas in aceleasi relatii cu prietenii mei vechi. Cel mai important rol a fost totusi cel din Numai iubirea, pentru ca a fost primul".

"Nu stiu cat de departe as merge pentru un personaj, as merge pana la capat pentru documentare", a spus Adela, care sustine ca nu s-ar ingrasa foarte tare si nici nu ar slabi foarte tare, deoarece asta ar implica niste probleme de sanatate.

"Cele mai frumoase amintiri cu fanii mei, care mi-au devenit prieteni, se leaga de Caravanele pe care le-am facut in tara. Am ramas in relatii foarte bune", a dezvaluit Adela.

Pentru Adela sa fie actrita: "Mi se pare cel mai frumos mod de a trai".

Adela s-a sarutat prima oara intr-un serial, "In familie", era in clasa a XI-a. Sore s-a sarutat prima oara la 13 ani. Juca sticluta cu colegii ei de clasa si a trebuit sa indeplineasca porunca. "Mi s-a parut oribil".

Actrita preferata a Adelei - Meryl Streep, iar de la noi toate actritele cu care a jucat.
"Nu cred ca am mai putin talent decat unele actrite care au ajuns la Hollywood. Pentru mine un tanar care da un casting la Media Pro si il ia, cred ca este echivalent cu a merge la Hollywood", a dezvaluit Adela.

Actorul preferat al lui Sore este, Tom Hanks, iar filmul ei preferat - Amelie. Adelei i-a placut in ultimul timp "Discursul regelui", "Lebada neagra", "Invazia maimutelor".

In ce stil vestimentar se simt cel mai bine?
"Nu stiu, depinde de stare", a spus Adela.
Sore poarta bluze largi, asimetrice, un umar dezgolit si in jos ceva mulat. "Ma simt goala daca nu port accesorii".

Adelei ii place sa faca shopping in magazine, nu pe net, de unde si-a cumparat o singura data trei perechi de pantofi si toate i-au fost mici.

Mesaj pentru fani
Adela: "Sa ramana alaturi de noi in proiectul acesta nou, pentru ca nu ii vom dezamagi, le vom face serile mai frumoase".

Sore: "Le multumesc celor care sunt alaturi de mine, si sunt, pentru ca in fiecare seara cand intru pe Facebook vad ca am si mai multi prieteni".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni