PARIU CU VIATA - LIDER DE AUDIENTA

PARIU CU VIATA - LIDER DE AUDIENTA

„Pariu cu viata” a castigat din nou audienta. Povestea de dragoste dintre Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa), comicul situatiilor prin care trece familia Popa (Radu Gabriel si Elvira Deatcu), dar si momentele muzicale interpretate de LaLa Band i-au cucerit pe telespectatori care in fiecare seara de luni, raman pe Pro Tv.

Astfel, luni, 3 octombrie, PRO TV a fost lider de audienta cu „Pariu cu viata” in randul publicului comercial din mediul urban, in intervalul 20.27-22.23, serialul a inregistrat 5.9 puncte de rating si o cota de piata de 17.3 %. Minutul de aur inregistrat pe acelasi segment de populatie a fost la 21.34 cand PRO TV avea o medie de rating de 8.8 puncte si o cota de piata de 24.0%.

Si in randul intregii populatii din mediul urban, PRO TV a fost lider de audienta cu serialul „Pariu cu viata” care a inregistrat 4.9 puncte de rating si o cota de piata de 11.6%.

In episodul de aseara din „Pariu cu viata”, LaLa Band a cantat melodia Stage of Joy in intr-un parc din Bucuresti. In incercarea de a-si rascumpara greseala elevii Colegiului National de Arte s-au decis sa concerteze in parc, iar banii stransi sa-i dea profesoarei de teorie muzicala, Dorina (Manuela Ciucur), concediata din cauza lor. Concertul in aer liber a fost un real succes.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni