CONCURS: Afla cum poti vizita platourile de filmare "Pariu cu viata"

CONCURS: Afla cum poti vizita platourile de filmare "Pariu cu viata"

Incepand din 1 noiembrie, “Pariu cu viata” ii invita pe fani la concurs!

Acesta consta in lansarea unei intrebari in fiecare zi de marti in perioada 1 noiembrie - 20 decembrie 2011 pe pagina oficiala de Facebook a serialului "Pariu cu viata"

Pentru a participa la concurs, userul trebuie sa intre pe pagina de Facebook a serialului "Pariu cu viata", sa raspunda corect la intrebarea zilei si sa adune cat mai multe like-uri la raspunsul sau.

Saptamanal, primele 10 raspunsuri corecte care strang cele mai multe aprecieri (like-uri), castiga o vizita pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viata”. Ziua in care va avea loc vizita in Studiourile MediaPro se va stabili ulterior, in functie de programul de filmare. 


REGULAMENTUL CONCURSULUI

Pariu cu viata in stil LaLa

(concurs ce se desfasoara pe site-ul pariucuviata.protv.ro/)

 

Art. 1 Organizator

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in intervalul 1 noiembrie (ora 12:00) - 20 decembrie 2011(ora 11:00),  in scopul fidelizarii internautilor.

ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul pariucuviata.protv.ro/ 

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor vizitatorilor site-ului  pariucuviata.protv.ro/, cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. 

Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO, PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

Participarea la campania Pariu cu viata in stil LaLa implica acceptarea ca numele si textele prezentate de participanti sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun  fel de pretentie de ordin patrimonial.

Art. 4 Modul de desfasurare a actiunii

Pentru a participa la concurs, incepand cu data de 1 noiembrie 2011 (ora 12:00), vizitatorii site-ului pariucuviata.protv.ro/ care vor sa intre in aceasta competitie trebuie sa acceseze pagina de Facebook a serialului „Pariu cu Viata”. In  intervalul 1 noiembrie 2011 – 20 decembrie 2011, pe pagina de Facebook userii vor gasi, in fiecare saptamana, cate o  intrebare la care trebuie sa raspunda corect si apoi sa adune cat mai multe voturi. Intrebariile vor fi schimbate in fiecare saptamana, martea, la ora 12:00.

Saptamanal, primele 10 raspunsuri corecte care strang cele mai multe aprecieri (like-uri), castiga o vizita pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu viata”. 

Userii desemnati castigatori intr-o saptamana nu mai au drept de participare in urmatoarele saptamani, pana la finalizarea campaniei.

Ziua in care va avea loc vizita in Studiourile MediaPro se va stabili ulterior, in functie de programul de filmare si va fi comunicata castigatorilor de catre un reprezentant al companiei. 

In cazul in care participantul desemnat castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, este descalificat si se alege alt castigator. 

Administratorii site-ului pariucuviata.protv.ro/ isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 5 Premiul

Premiile oferit in cadrul acestui concurs constau in vizitatii pe platourile de filmare ale productiei „Pariu cu viata” unde castigatorii au ocazia sa stea de vorba cu actorii din serial. 

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.

Art. 6 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face prin identificarea, in fiecare saptamana din intervalul 1 noiembrie 2011-20 decembrie 2011, a primelor 10 raspunsuri corecte care au acumulat cele mai multe aprecieri(Like-uri).

Concursul se va incheia in data de 20 decembrie 2011 (ora 11:00), la ora 12:00 fiind anuntati ultimii castigatori.

Castigatorii vor fi anuntati pe site-ul http://pariucuviata.protv.ro/ dar si pe pagina de Facebook a serialului in momentul in care se posteaza o noua intrebare. Ei vor fi contactati de catre organizatorul concursului, care le va comunica ziua in care va avea loc vizita, precum si ora si locul intalnirii pentru deplasarea la Studiourile MediaPro, Buftea.

Castigatorii vor fi identificati pe baza unui act de identitate.

Pentru castigatorii din provincie, organizatorul nu asigura transportul pana in Bucuresti si retur. Organizatorul este responsabil doar pentru transportul castigatorilor Bucuresti – Buftea si Buftea – Bucuresti.

Art. 7 Responsabilitatea

Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti. 

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament. 

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Castigatorii minori trebuie sa vina insotiti de o persoana majora.

 

Art. 8 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul  pariucuviata.protv.ro/ incepand cu data de 1 noiembrie 2011.

Art. 9 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.

 

SC PRO TV SA

 prin reprezentant legal


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni