Interpretul lui Dima din serialul "Pariu cu viata" este, de astazi, cetatean roman!

Interpretul lui Dima din serialul "Pariu cu viata" este, de astazi, cetatean roman!

Si-a dorit foarte mult sa devina cetatean roman, a inceput in urma cu un an si jumatate sa spere ca visul ii va deveni realitate si, de astazi, Dima Gheorghita Trofim, membru al trupei “LaLa Band” si interpretul lui Dima in serialul “Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv, este cetatean roman.

Pentru tanarul basarabean venit de peste Prut sa joace in serialul difuzat de Pro Tv ziua de astazi este cea pe care o asteapta de mult timp. “M-am trezit emotionat de dimineata si am mers sa depun juramantul. Am cantat “Desteapta-te romane” si in cateva clipe am  devenit, oficial cetatean roman”, spune Dima.

Tanarul actor si cantaret si-a dorit foarte mult sa-si vada visul realizat. “Sunt foarte fericit, sunt roman acum, nu mai am nevoie de viza, pur si simplu vin acasa. Eu am aflat ca merg sa depun juramintul pe 26 noiembrie iar pe 1 decembrie toti colegii ma felicitau cu ocazia Zilei Romaniei, apoi am avut un mega concert alaturi de colegii si prietenii mei din LaLa Band, cu mii de sustinatori care au umplut mall-ul unde am cantat. Cred ca acea zi, cand eram cetatean roman in devenire, a fost cel mai frumos cadou pentru mine, o zi perfecta intr-o tara care acum imi este casa”, spune emotionat Dima.

Toti cei care-l indragesc pe tanarul talentat din trupa LaLa Band, se pot reintilni cu el in seara de Ajun, pe 24 decembrie, de la 20.30, la Pro Tv, intr-un episod special al serialului “Pariu cu viata”.

Iar “Povestirile adevarate” de astazi, de la 16.30, prezinta, intr-un material realizat acasa, la Chisinau, marturii din viata basarabeanului Dima Gheorghita Trofim, de astazi cetatean roman cu acte in regula.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni