• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • De ziua ei, Carmen Tanase a primit sute de mesaje pe Facebook si un dar special de la fiul ei

De ziua ei, Carmen Tanase a primit sute de mesaje pe Facebook si un dar special de la fiul ei

De ziua ei, Carmen Tanase a primit sute de mesaje pe Facebook si un dar special de la fiul ei

Carmen Tanase, interpreta Marei Anghel in serialul “Pariu cu viata” care revine la Pro Tv din 6 februarie, de la 20.30 isi sarbatoreste astazi ziua de nastere.

Indragita actrita a fost felicitata, chiar la miezul noptii, de fiul ei, Tudor. ”La 12 noaptea Tudor a fost primul care mi-a spus  “la multi ani” si mi-a facut si un cadou care m-a emotionat, o caseta de bijuterii lucrata identic cu mobila pe care o am in sufragerie, frantuzeasca, din secolul XVI. Nu stiu cum a reusit sa o faca, nu e atat de veche dar este identica, si m-a impresionat cu cadoul lui”, marturiseste Carmen.

Si tot de la miezul noptii au inceput sa curga mesajele pe Facebook de la prieteni. “M-am trezit de dimineata si aveam zeci de mesaje de felicitare. O sa-mi fac timp sa raspund fiecaruia in parte, mi se pare un gest foarte frumos.”

Lista cadourilor de la prieteni dragi a continuat cu un dar primit de la mama ei. “Avea pregatit pentru mine un tort si o pijama, asa ca am un set complet cu papuci de casa si tot ce trebuie”, poveste amuzata actrita din “Pariu cu viata”.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni