• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Secventele filmate la Susai au cucerit milioane de fani "Pariu cu viata". Cele mai tari momente muzicale din episodul trecut: VIDEO

Secventele filmate la Susai au cucerit milioane de fani "Pariu cu viata". Cele mai tari momente muzicale din episodul trecut: VIDEO

Secventele filmate la Susai au cucerit milioane de fani "Pariu cu viata". <span style="color:#f00;">Cele mai tari momente muzicale din episodul trecut: VIDEO</span>

Mai mult de 2 milioane de romani au urmarit secventele filmate iarna la Susai, intr-un peisaj desprins din povesti, din serialul "Pariu cu viata" de la PRO TV, acesta fiind inca o data lider incontestabil de audienta.

Intre 20.29 si 22.30 PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 8.0 puncte de rating si o cota de piata de 17.0 %, urmat de Antena 1 cu 6.5 puncte de rating si o cota de piata de 13.7 %. In minutul de aur, telespectatorii urmareau secventele in care Rares si Andreea vin la masa, fiind intampinati de Zana si Mara, iar la Susai tinerii din LaLa Band se joaca in zapada si se dau cu sania.

"Pariu cu viata" de la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 7.1 puncte de rating si o cota de piata de 13.3 %. 

La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.5  puncte si o cota de piata de 15.7% in timp ce Antena 1 avea doar 5.9 puncte de rating cu 10.9 % share.  

Dupa ce duminica seara LaLa Band a ridicat in picioare cei peste 5000 de fani prezenti aseara la Sala Palatului din Bucuresti la mega concertul LaLa Love, un show exploziv si un adevarat spectacol, episodul din „Pariu cu viata” i-a tinut in fata televizoarelor pe tinerii cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani. Pe acest segment  „Pariu cu viata” a inregistrat in episodul de aseara in medie 16.3 puncte de rating si o cota de piata de 35.7 %. In minutul de aur inregistrat la ora 22.07, Monica le reproseaza lui Dima si Sarei ca sunt impreuna, iar Bubu ii da afara din camera acuzandu-i ca i-au distrus weekendul romantic. La aceasta ora PRO TV a inregistrat 22.8 puncte de rating si o cota de piata de 49.6 %.

Dupa difuzarea episodului, like-urile si comentariile pline de entuziasm au inceput sa curga pe Facebook: “A fost cel mai tare episod!” “Vlad&Anca sunt asa de scumpi”, “Ma bucur ca Andrei si-a reveni”, Mereu imi faceti ziua de luni buna”, Nu as rata pentru nimic in lume un episod”, “Super frumos episodul”, “Cel mai frumos peisaj de munte”, “A fost senzational”, Mi-a placut foarte mult, mai ales bataia cu zapada”, “Foarte frumos, plin de emotii”.

 


 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni