Aproape 2 milioane de fani au urmarit dansul in ploaie din "Pariu cu viata"

Aproape 2 milioane de fani au urmarit dansul in ploaie din "Pariu cu viata"

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit aseara dansul extrem de emotionant executat in ploaie, un moment plin de romantism si sensibilitate in care Anca (Cristina Ciobanasu) incearca sa-l salveze pe iubitul ei, Vlad (Vlad Gherman), clasand serialul „Pariu cu viata” in topul audientelor.

Intre 20.26 si 22.29 PRO TV a fost lider de audienta in randul publicului comercial cu 8.0 puncte de rating si o cota de piata de 17.3 %, urmat de Antena 1 cu 5.4 puncte de rating si o cota de piata de 11.7%. 

Serialul "Pariu cu viata" difuzat la PRO TV a fost in topul audientelor si pe All Urban, unde a inregistrat 7.6 puncte de rating si o cota de piata de 14.4 %. 

La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 8.1  puncte si o cota de piata de 15.2 % in timp ce Antena 1 avea doar 5.4 puncte de rating cu 10.2 % share. Pe acest segment, minutul de aur a fost inregistrat la  22.05, moment in care Andreea Radulescu, Andrei si Liviu sunt invitati in emisiunea „Happy Hour”.

In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a atins in episodul difuzat ieri la PRO TV 19.2 puncte de rating si o cota de piata de 42.4 %. In minutul de aur inregistrat la ora 21.08, elevii din Colegiul de Arte se invinovatesc pentru ce a patit profesoara lor de Teorie Muzicala, Raluca. La aceasta ora PRO TV a inregistrat in medie 23.5 puncte de rating si o cota de piata de 47.6 % pe aceasta categorie de varsta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni