• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Urmaresti “Pariu cu viata”? Atunci parerea ta conteaza! Participa ACUM la studiile noastre online

Urmaresti “Pariu cu viata”? Atunci parerea ta conteaza! Participa ACUM la studiile noastre online

<span style="color:#f00;">Urmaresti “Pariu cu viata”?</span> Atunci parerea ta conteaza! Participa ACUM la studiile noastre online

Urmaresti “Pariu cu viata”? Atunci parerea ta conteaza! Participa la studiile noastre online si impreuna stabilim povestile personajelor tale preferate. Ne intereseaza sa stim ce iti place, ce vrei sa vezi si ce ne recomanzi.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi chestionarul! In plus, poti castiga un aparat foto digital, un eBook Reader Kindle sau un telefon mobil. 

Inscrie-te AICI, completeaza chestionarul si trimite-l mai departe prietenilor tai! Si parerea lor conteaza!



 

***

 

REGULAMENTUL CONCURSULUI 
Post-Evaluarea “Pariu cu viata” – Concurs 20

 

Art. 1 Organizator

 

S.C. MEDIA PRO PICTURES SA, cu sediul social in Buftea, Str. Studioului nr.1, judet Ilfov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J23/1058/2001, avand CIF RO9325987;

 

 

Art. 2 Durata actiunii

 

Actiunea se deruleaza in intervalul 03 – 20 Mai 2012,  in scopul recompensarii participantilor la studiul Post-evaluare „Pariu cu viata” – Concurs 20.

 MEDIA PRO PICTURES isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta participantii prin e-mail sau pe site-urile Pro TV S.A.

 

 

Art. 3 Conditiile de participare

 

Concursul se adresează tuturor celor care au raspuns invitatiei, primita pe email sau postata pe site-urile Pro TV S.A., de a raspunde la chestionarul de evaluare a episodului al saselea din serialul Pariu cu viata. 

Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO, PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de gradul intai ale acestora.

 

 

Art. 4 Protectia datelor personale

 

Prin raspunderea la intrebarile cu caracter personal aflate in chestionarul de evaluare a episodului, respondentul isi exprima acordul ca aceste date sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a le cere opinia in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. 

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. 

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. 

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

 

Pot participa la concurs toate persoanele, in varsta de peste 15 ani, care au primit invitatia de a participa la evaluarea primului episod al serialului Pariu cu viata si au raspuns intrebarilor din chestionar. Invitatia de participare la studiu a fost fie trimisa pe email fie a putut fi accesata prin bannerele postate pe siteurile Pro TV S.A.

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti, in data de  30 Mai 2012.  

In cazul in care participantul desemnat castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, este descalificat si se alege alt castigator. 

MEDIA PRO PICTURES S.A. isi rezerva dreptul de a  elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

 

 

 

Art. 6 Premii

 

Ca urmare a participarii la proiectul de cercetare vor fi acordate 3 premii. Acestea constau in:

1. Un E-book Reader Kindle Wi-Fi 6’’

 Valoarea totala a premiului este de 569.99 RON (TVA inclus)

 

2. Un Aparat foto digital Canon PowerShot SX130

Valoarea totala a premiului este de 599.99 RON (TVA inclus)

 

3. Un Telefon mobil Samsung S5360 Galaxy Y

Valoarea totala a premiului este de 459.99 RON (TVA inclus)

 

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor in bani sau alte produse ori servicii.

Premiile vor fi inmanate castigatorilor de catre organizatorul concursului.

 

 

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

 

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti.

Castigatorii vor fi contactati de organizatorul campaniei pe adresa de email sau numarul de telefon furnizate in chestionarul completat.

Premiul va fi eliberat numai pe baza unui document care atesta identitatea castigatorului.

In cazul in care castigatorul are domiciliul in Bucuresti isi va ridica  premiul de la sediul Pro TV (Str. Fluierului nr.24, Sector 2) in orice zi de luni pana vineri, pana in data de 10 Iunie 2012, intre orele 10:00 si 18:00. 

In cazul unui castigator din provincie, premiul va fi trimis prin posta sau curier, taxele postale sau de curierat urmand a fi suportate de organizatorul acestei campanii.

Organizatorul si/sau partenerul sau nu au vreo responsabilitate pentru transportul castigatorului in vederea ridicarii premiului, in cazul in care acesta are domiciliul stabil in Bucuresti.

Premiul va fi eliberat numai pe baza unui document care atesta identitatea castigatorului.

Castigatorul va primi premiul numai dupa ce, in prealabil, a furnizat organizatorului o copie dupa actul de identitate, in maxim 3 zile lucratoare  de la contactarea acestuia de catre organizator prin telefon sau email. 

In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.

 

 

 

 

Art. 8 Responsabilitatea

 

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti. 

        Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

 Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Responsabilitatea cu privire la calitatea produselor si serviciilor oferite drept premiu revine in totalitate organizatorului acestei campanii.

Responsabilitatea achitarii taxelor, impozitelor si cheltuielilor ocazionate de acordarea premiului, revine in exclusivitate organizatorului acestei campanii.

 

 

Art.9 Taxe si impozite

 

Organizatorul acestei campanii are obligatia sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze catre bugetul de stat cota de 16% aplicata asupra venitului net realizat din premiul acordat, in conformitate cu disp. art.77 al.1 din Codul Fiscal al Romaniei.

 

 

Art. 10 Publicarea regulamentului

 

Regulamentul va fi adus la cunostiinta tuturor participantilor. Acesta va fi putea fi gasit in invitatia de participare primita pe email sau pe site-urile Pro TV S.A. in cazul in care respondentul acceseaza chestionarul prin banner postat pe acestea.

Participarea la proiect implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

 

Art. 11 Litigii

 

In cazul unor litigii aparute intre MEDIA PRO PICTURES S.A. si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. 

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente din raza teritoriala a sediului social al organizatorului.

 

 

SC MEDIA PRO PICTURES SA

 

 prin reprezentant legal

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni