Cristina si Vlad vor avea parte de o super LaLa vacanta

Cristina si Vlad vor avea parte de o super LaLa vacanta

Cristina si Vlad vorbesc cu drag despre vacanta si filmarile pentru "Pariu cu viata".

Ce faceti in vacanta de vara?
Filmam, cantam, dansam… O LaLa vacanta.

Vlad, anul acesta vei da bacalaureatul. Ai timp sa te pregatesti asa cum trebuie? Cum faci acest lucru? Ce urmeaza dupa BAC? Te-ai gandit ce facultate vrei sa urmezi?
Am apucat sa strecor si cateva ore de invatat printre filmari si repetitii. In momentul de fata consider ca sunt pregatit pentru acest examen. Dupa Bac urmeaza filmari, concerte…
Da, m-am gandit la UNATC, sectia Actorie. Nu stiu insa daca voi da anul acesta sau anul viitor. Vreau atunci cand ma apuc de facultate sa am timp de cursuri si nici nu vreau sa incurc programul echipei de filmare.


Cristina, personajul tau a devenit unul foarte important, foarte vizibil pe parcursul dezvoltatii intrigii din serial. Cit de mult filmezi? Cit de mult se aseamana personajul cu tine? Cu cine te intelegi cel mai bine dintre colegii din serial? Ai prieten?
Personajul meu a evoluat. Filmez mult, am ajuns destul de putin la scoala, dar fac ce pot sa nu ma fac de ras si sa tin pasul cu colegii mei. Personajul meu seamana destul de mult cu mine. Avem aceeasi varsta si preocupari comune. Cel mai bine ma inteleg cu Vlad. Am filmat mult impreuna si asta ne-a legat foarte tare. Si voi ma intrebati daca am prieten?...

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni