• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Sore si Rapha, tineri, talentati si indragostiti. Cum se alinta si care sunt cele mai frumoase momente pentru ei

Sore si Rapha, tineri, talentati si indragostiti. Cum se alinta si care sunt cele mai frumoase momente pentru ei

Sore si Rapha, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">tineri, talentati si indragostiti. </span>Cum se alinta si care sunt cele mai frumoase momente pentru ei

Sore Mihalache face dezvaluiri despre relatia ei cu Rapha, in care nu lipsesc niciodata surprizele.

"Da, ne-am mutat impreuna pentru ca ne cunoastem de mult timp, eram deja foarte buni prieteni si asa ni s-a parut firesc", spune tanara actrita din "Pariu cu viata".

"Nu sunt genul de iubita clasica, nu-i fac micul dejun si nici nu il strig altfel decat cu numele lui. Cred ca tocmai momentele in care il surprind cu o cafea sau cu o cina neprogramata sau cu o privire dulce sunt cele mai apreciate de el. Nici mie nu-mi plac foarte mult dulcegariile, asa ca ne potrivim", adauga ea.

"Noi petrecem absolut tot timpul impreuna pentru ca lucram in acelasi loc, asa ca mi-e mai bine sa ies din rolul de iubita la munca si sa fiu acasa prietena lui. Pana acum merge foarte bine, el zice ca ma iubeste", a mai afirmat aceasta.

"Nu cred ca imi lipseste nimic, insa, ca orice artist, imi doresc afirmare internationala si o cariera frumoasa", marturiseste Sore.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni