• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Vlad reuseste sa o gaseasca pe Anca, dar dramele ei continua! Afla mai multe detalii despre episodul de luni din "Pariu cu viata"

Vlad reuseste sa o gaseasca pe Anca, dar dramele ei continua! Afla mai multe detalii despre episodul de luni din "Pariu cu viata"

<span style="color:#f00;">Vlad reuseste sa o gaseasca pe Anca,</span> dar dramele ei continua! Afla mai multe detalii despre episodul de luni din "Pariu cu viata"

Daca la sfarsitul episodului anterior, fanii serialului “Pariu cu viata”, difuzat la PRO TV, au fost martorii unei rasturnari de situatie fara precedent in ceea ce priveste viata Ancai, acestia pot rasufla usurati intrucat in episodul de luni, 24 septembrie, de la 20.30, misterul disparitiei Ancai va fi elucidat, dar problemele pe care le intampina se intensifica, generand adevarate drame.

In momentele in care Vlad si ceilalti colegi de trupa o cauta cu disperare, in speranta ca aceasta este inca in viata, Anca trece prin clipe de cosmar. De unde vine salvarea Ancai dupa ce se pierde in mare, in mijlocul noptii, dar si care vor fi repercursiunile acestui eveniment tragic, telespectatorii vor afla luni, 24 septembrie, de la 20.30, la PRO TV.
Scena emotionanta in care Anca si Vlad se regasesc este realizata pe melodia “Here with Me”, care a fost filmata intr-un lan de grau, in primele ore ale diminetii: “Vlad este absolut devastat de disparitia Ancai. Nu vrea sa se resemneze sau sa se impace cu gandul ca Anca ar putea sa se fi inecat, asa ca singura solutie disperata era ca Vlad sa o caute fara oprire pe toata plaja din Vama Veche. Dupa o zi intreaga de cautari aproape de apus, Vlad o gaseste pe Anca intr-un loc in care nimeni nu ar fi banuit ca poate fi, intr-un lan de grau. Reintalnirea este emotionanta intr-adevar, iar piesa “Here with Me” interpretata de Criss, dar si modul in care s-a filmat clipul iti face pielea de gaina. Din 7 zile de filmare am avut parte de 5 rasarituri ceea ce inseamna ca noi 5 dimineti ne-am trezit la ora 4 pentru a ne pregati de secventa”, spune Vlad.

Secventele filmate de Criss au fost foarte grele, mai ales ca tanara a trebuit sa filmeze cu un dispozitiv atasat de corp, numit body-rig: “La filmarile pentru videoclipul “Here with Me", in afara starii foarte dificile la care trebuia sa ajung, m-am trezit cu un aparat care mi-a fost montat pe corp si pe care s-a montat si camera de filmare. Alex Fotea si Dan Liutic, regizorul si directorul de imagine, mi-au explicat ca preia miscarea corpului si ca efectul va fi unul spectaculos. Mi-am dat seama ca mi s-a schimbat centrul de echilibru, dar si ca trebuie sa uit de asta, sa fac abstractie de acest aparat pentru ca nu puteam permite nicio lipsa de concentrare. Filmarile au fost foarte complicate, au inceput dimineata si s-au terminat dupa ce a apus soarele. Era foarte cald, praf, floarea-soarelui.. graul si maracinii imi zgariau picioarele, dar toata echipa a avut grija de mine si de Vlad. Nu a fost usor deloc in mod special datorita starii. Oricat de bun actor ai fi, la varsta noastra e foarte greu sa mentii atatea ore panica, lacrima, disperare”, povesteste Criss.

Secventele filmate pe plaja la disparitia Ancai au fost printre cele mai dificile de pana acum, intrucat “Anca se pierde si toata trupa trece prin momente de deznadejde. O cautam fara incetare peste tot, cuprinsi de disperare si teama ca este posibil sa o fi pierdut definitiv”, adauga Alina.
 Un alt moment muzical pe care telespectatorii PRO TV il pot urmari luni seara este “Just a Kiss”, dedicat Ancai: “Am inaltat si lampioane. Ce sa mai? Piesa este o declaratie de dragoste, o piesa intensa care ii ofera Ancai siguranta ca Vlad nu vrea sa grabeasca lucrurile in relatia lor , motiv care va deveni in scurt timp o problema pentru cei doi”, spune Vlad.
Monica si Dima pun un pariu in ceea ce priveste relatia dintre Sara si Liviu. Oare vor forma cei doi un cuplu? “Sara nu il ia in serios pe Liviu, pentru ca se prinde de pariu, dar decide sa se distreze pe seama acestuia si nu se opreste din ironii. Iar Liviu este surprins ca Sara e amuzanta si incepe sa o placa mai mult”, spune Sore.

Cristi vrea sa scape de saracie si se angajeaza, insa prima zi de munca nu este asa cum s-ar fi asteptat : “Cristi isi ia inima in dinti si isi cauta de lucru. Reuseste cu greu sa convinga patronul unei cafenele sa il lase sa lucreze ca chelner. Toate bune si frumoase pana cand cineva reuseste sa-i strice planurile, insa Cristi nu se opreste aici. Veti vedea in urmatoarele episoade!”, povesteste Rapha. In acelasi episod el interpreteaza piesa “Behind Blue Eyes”, ale carei versuri definesc starea de tristete prin care trece Cristi.

Gica isi doreste in continuare sa razbune moartea fiicei sale, Gio, insa lucrurile par mai mult sa se complice, iar relatia lui cu Tantica risca sa ajunga la final. “Gica este intr-o perioada destul de dificila pentru el, este foarte afectat de pierderea fetitei si ii este destul de greu sa mai suporte toanele si cicalelile Tanticai, pe care o ameninta cu despartirea. Cred ca de fapt isi doreste o perioada in care sa fie singur, sa se poata “ocupa” mai bine de Anghel”, spune Elvira Deatcu.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni