• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Piesele trupei LaLa Band au fost cantate in cor de peste 5.000 de persoane! Vezi imagini de la concertele din Galati si Piatra Neamt

Piesele trupei LaLa Band au fost cantate in cor de peste 5.000 de persoane! Vezi imagini de la concertele din Galati si Piatra Neamt

<span style="color:#f00;">Piesele trupei LaLa Band</span> au fost cantate in cor de peste 5.000 de persoane! Vezi imagini de la concertele din Galati si Piatra Neamt

In week-end-ul ce tocmai s-a-ncheiat, orasele Galati si Piatra-Neamt au purtat amprenta LaLa Band, trupa- vedeta a serialului "Pariu cu Viata" fiind cel mai discutat subiect iar concertele tinerilor fiind cele mai asteptate momente din acest sfarsit de saptamana.

La Galati, concertul LaLa Band a facut parte din programul "Arta contra drog", in deschiderea caruia academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici a tinut un discurs impresioant legat de mesajul demersului caruia i s-a alaturat. 

A doua zi, fanii din Piatra Neamt i-au uimit pe membrii LaLa Band, care, in timpul concertului, au cantat alaturi de trupa piesele acesteia, demonstrand ca stiu pe dinafara absolut fiecare vers! 

Mai mult decat atat, toti cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa auda, ,in premiera, numeroase piese ale trupei!

"Fiecare public e diferit, fiecare oras are ceva al sau iar asta e un lucru minunat! De fiecare data intalnim alti oameni carora le dam tot ceea ce avem mai bun!

In plus, in cadrul acestor doua concerte eu si Vlad am cantat, in preimiera, piesa" Murder My Heart", ce va aparea in urmatoarele episoade din pariu cu Viata." ne-a spus Criss.

" Galati si Piatra Neamt au fost alte doua orase care si-au pus amprenta puternic pe experienta noastra legata de acest turneu senzational!  Unul dintre momentele de neuitat pentru mine si Criss a fost interpretarea piesei "Murder My Heart" la care fanii nostri au reactionat foarte bine." a adaugat Vlad.

Desi cativa dintre componentii trupei s-au confruntat cu anumite probleme de sanatate, mai exact Criss, Vlad, Alina, Bubu si Sore, acestia au facut tot posibilul sa nu-si dezamageasca fanii si sa fie prezenti atat la sesiunile de autografe, cat si pe scena unde au facut un show impecabil!

"E adevarat ca nu prea m-am simtit bine, insa, in acelasi timp, nu luam in calcul varianta de a nu fi pe scena. Tocmai din acest motiv, m-am relaxat, am profitat de fiecare moment liber pentru a ma odihni si am dat tot ce aveam mai bun pe scena" ne-a spus Alina.

"A fost perfect si de data asta! Ne-am bucurat de toata energia pozitiva pe care ne-au date aceste doua publicuri minunate! Desi unii dintre colegii nostri nu s-au simtit 100% ok, din punct de  vedere al sanatatii, totul a iesit ca la carte, pentru ca ne-am sprijinit si ajutat unul pe altul, asa cum e normal!" a declarat Liviu.

"Probleme de sanatate?  Da, am fost usor slabita, insa  pe scena fanii iti ofera tot ceea ce ai nevoie." a spus Sore.

" E adevarat ca am simtit poate putin mai mult oboseala acumulata in urma noptilor pierdute in studio si  la repetitii. Oricum, magia care se creeaza atunci cand esti pe scena, anuleaza orice stare de oboseala si ne vindeca instant." a spus Bubu.

De-a lungul celor doua seri, peste cinci mii de fani au aplaudat frenetic, fluturand entuziasmati pancarte uriase pe care erau scrise numele idolilor lor. Tot aici, eroii celui mai urmarit serial din Romania, difuzat de ProTv, au anuntat deja un alt eveniment extrem de important, mai exact marele concert de la Sala Polivalenta, pe care LaLa Band il va sustine pe 8 decembrie!

"Va pregatim un concert cum nu s-a mai vazut in Romania. Nu va dam inca detaliile, pentru ca le vom anunta pe parcurs, insa va garantam ca va fi un spectacol cu piese de Craciun, piese pe care le stiti din serialul nostru si omultyeee surprize muzicala care va da un iz de magie spectacolului." ne-a spus Rapha.

 

Trupa LaLa Band va sustine urmatorul concert pe 29 octombrie la Brasov si-n plus, de luni pana vineri, tinerii pot fi urmariti in serialul Pariu cu viata, difuzat pe Pro Tv de la orele 20:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni