Adrian Titieni si Andrei Rosu sunt oamenii dreptatii in “Pariu cu viata”

Adrian Titieni si Andrei Rosu sunt oamenii dreptatii in “Pariu cu viata”

Luni, 14 octombrie, in “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.15 la ProTv si in avans pe voyo.ro de la 10.00.

Din 14 octombrie, Adrian Titieni si Andrei Rosu se alatura distributiei serialului fenomen “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni la ProTv si in avans pe Voyo.ro de la 10.00, in rolul unor personaje cheie pentru actiunea serialului. Ei sunt de partea dreptatii si au de gand sa-i puna la zid pe toti cei care incalca legea!

Adrian Titieni a primit cu bucurie propunerea de a juca in serialul “Pariu cu viata” rolul unui membru important din cadrul serviciilor secrete: “Mi se pare un produs interesant, in genere produsele realizate de MediaPro mi se par din ce in ce mai interesante pentru ca tin cont de asteptarile receptorului. Se lucreaza intr-un mod profesionist, ceea ce este foarte important pentru ca le confera actorilor un confort care are relevanta in relatiile dintre personaje si in ceea ce se transmite mai departe telespectatorilor. Sunt onorat ca s-au gandit sa ma distribuie in acest serial unde voi interpreta rolul unui colonel atipic din cadrul unor servicii secrete. Am colaborat foarte bine cu Andrei Rosu, dat fiind faptul ca ne cunoastem din scoala, de asemenea si cu regizorul Alex Fotea, alaturi de care am filmat”, spune Adrian Titieni.

Cunoscut telespectatorilor din serialele, “Razboiul Sexelor”, “Regina” si “State de Romania”, tanarul actor Andrei Rosu se reintoarce pe micile ecrane in serialul “Pariu cu viata”: “Ma simt foarte bine ca am revenit pe platourile de filmare din Buftea, e ca si cum ti-ai reintalni vechi prieteni dupa ani. De fiecare data o sa-mi faca placere sa lucrez cu aceasta echipa. Prima secventa pe care am filmat-o pentru serialul “Pariu cu viata” a fost cu Gheorghe Visu, a fost o experienta inedita si emotionanta in acelasi timp. Adrian Tititeni mi-a fost profesor in scoala, este un om pe care il admir foarte mult, are o forta interioara si in acelasi timp te ajuta se te simti confortabil cand joci cu el. Sunt actori pe care ii am ca modele si ma bucur sa am onoarea sa joc cu ei”, povesteste Andrei Rosu.

Andrei Rosu il interpreteaza pe George, un baiat descurcaret, care ii infrunta cu mult curaj pe cei care vor sa le faca rau tinerilor din LaLa Band: “Personajul meu interactioneaza cu toata lumea, fiind omul de legatura dintre baietii rai si baietii buni. George este un baiat descurcaret, foarte bine instruit, cu dreptatea in sange, doreste sa faca dreptate in lume si are o slabiciune pentru femeile frumoase. Este un justitiar misterios, cameleonic, incearca sa ii salveze pe toti, desi aparent pare baiat rau. Este un tanar ofiter de securitate. Modern, bine antrenat, atipic. Erou”, adauga Andrei Rosu.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni