Razvan Fodor, marul discordiei intre Adela Popescu si Radu Valcan

Razvan Fodor, <span style="color:#f00;">marul discordiei</span> intre Adela Popescu si Radu Valcan

Razvan Fodor este in "Pariu cu viata" un director exigent cu o viziune moderna, dar a carei aparitie starneste multe intrigi. El isi doreste sa impuna disciplina si sa ia masuri drastice in cadrul institutiei pe care o conduce. De la bun inceput intra intr-un conflict, reintalnindu-si o mare dragoste din Conservator, pe Raluca, care acum ii este colega si subalterna. Intra in conflict cu Tudor, iubitul din prezent al acesteia.

"Personajul meu a avut o relatie cu Raluca (Adela Popescu) in timpul Conservatorului, despre care amandoi au amintiri placute si se intalnesc dupa ani de zile, acum, la Colegiul de Arte, unde Raluca este profesoara, iar el este proaspatul director", explica Razvan Fodor.

"Nu sunt scene de tandrete, debutam in forta cu o serie de palme. :) Primesc niste palme zdravene de la Adela, motivul este foarte haios. Daca ma intrebati pe mine, din cate am vorbit cu regizorul, Robert mi se pare putin tacanit. O sa vedeti pe parcurs de ce", adauga el.

Razvan a tinut sa spulbere orice speculatie legata de eventuale gelozii.

"Eu, sotia mea Irina, Adela si Radu suntem prieteni buni de mult timp, ne vizitam, ne petrecem vacantele impreuna, de gelozie nu se pune problema. Adela e o fata minunata", spune el.



La randul ei, Adela Popescu este fericita ca poate colabora din nou cu Razvan Fodor si este fericita ca poate petrece mult timp alaturi de Radu Valcan, iubitul ei, la filmari.
 
"Primul serial in care am jucat cu Razvan a fost "Ingerasii", era fostul meu sot cu care aveam doi copii. :) Am fost foarte fericita cand s-a alaturat echipei de la "Pariu cu viata". E un om extraordinar si sunt recunoscatoare ca-i am aproape pe el si pe sotia lui, Irina. De gelozie nu poate fi vorba!", a declarat actrita.

"De monotonie in relatia mea cu Radu nu se pune problema. Mi-e teama ca, daca nu am lucra impreuna, ne-ar fi foarte greu sa rezistam", sustine ea.
 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni