Laura Cosoi va juca rolul unui psiholog in "Pariu cu viata"

Laura Cosoi va juca rolul unui psiholog in "Pariu cu viata"

Laura Cosoi va juca in “Pariu cu viata”, din 19 noiembrie in fiecare luni, la ora 20.30, la ProTV, unde va interpreta personajul Mihaelei, psihologul scolii, care va aduce echilibrul in situatiile tensionate.

Mi-a fost foarte dor sa joc. Cand am vazut prima oara serialul "Pariu cu viata" am fost foarte impresionata atat de subiect, cat si de energia pe care o transmiteau tinerii de acolo. In momentul in care am primit propunerea, m-am bucurat foarte mult pentru ca o parte din mine apartinea deja acelei lumi”, declara Laura.

Actrita marturiseste faptul ca acest rol i-a implinit un vis mai vechi, acela de a deveni psiholog: “Rolul interpretat de mine presupune o adevarata provocare, asta pentru ca in urma cu multi ani, in liceu, imi doream sa merg la facultatea de psihologie. Iata ca destinul m-a ajutat si m-a pus fata in fata cu visul din copilarie.”

Si daca tot a venit vorba de copilarie, avem o poza din arhiva personala a frumoasei blonde, de pe vremea cand era scolarita:

Laura este foarte incantata de atmosfera de pe platourile de filmare si de colegii sai din trupa LaLa Band: “Am gasit o gasca de tineri minunati, profesionisti desavarsiti, de la care ma incarc zi de zi cu energie pozitiva.”

Actrita pregateste multe surprize telespectatorilor: “As dezvalui mult mai multe secrete ale personajului meu, dar va las sa o descoperiti pe Mihaela asa cum o fac si eu. Sper din suflet ca o sa va placa surprizele pe care le aduce noul personaj din "Pariu cu viata"”, adauga Laura.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni