Criss a avut parte de o surpriza de proportii la concertul LaLa Band din Constanta!

Criss a avut parte de o surpriza de proportii la concertul LaLa Band din Constanta!

LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a ridicat sute de fani in picioare la show-ul din Constanta de duminica seara, de la Casa de Cultura a Sindicatelor! Startul celui de-al treilea turneu national al trupei, LaLa Love Tour, a fost unul cu adevarat memorabil, fanii constanteni epuizand toate biletele puse in vanzare cu aproape o saptamana inainte de concert!

Mai mult decat atat, seara a fost una cu totul speciala pentru Criss. Vlad promisese ca el si Criss vor sarbatori Ziua Indragostitilor nu doar o singura data, pe 14 februarie, ca oricare alt cuplu, ci in toate concertele din turneul LaLa Love Tour, dedicat iubirii. Asa ca tanarul s-a tinut de cuvant si i-a facut iubitei sale o frumoasa declaratie de dragoste, in fata colegilor din LaLa Band, dar si a tuturor adolescentilor prezenti la concert.

Desi initial Vlad isi propusese sa opreasca muzica, in timp ce interpreta piesa “Like only a woman can”, si sa ii faca Cristinei o super-declaratie de dragoste, emotiile i-au dat peste cap planurile. Tanarul a inceput sa tremure pe scena, s-a prefacut ca tuseste, ca sa opreasca piesa, iar Criss s-a speriat, crezand ca i s-a intamplat ceva, si a inceput sa cante ea in locul lui, incercand sa-l sustina. 

Apoi, Vlad a fugit in culise si s-a intors cu un superb trandafir, dupa care i-a spus lui Criss cat de mult o iubeste. Gestul sau extrem de romantic a fost rasplatit de Cristina cu minute in sir de sarutari si le-a adus lacrimi in ochi atat celor doi, cat si tinerilor din sala.

Initial m-am speriat foarte tare cand l-am auzit pe Vlad ca incepe sa tuseasca in timp ce canta, ca dupa aceea sa inteleg ca facea parte din ‘regia’ lui. Mi-a placut foarte mult declaratia lui de dragoste, am fost foarte emotionata”, a spus Criss. 

Si Bubu i-a surprins pe cei adunati in sala, cand a cantat piesa “Englishman in New York”. “A fost prima data cand am cantat cu vocea intr-un turneu si publicul a reactionat excelent”, a spus tanarul artist. 

Un alt moment special a fost cel in care Alina interpreta piesa “Impossible”, iar Dorian” i-a raspuns prin intermediul muzicii, cantand melodia “Sorry seems to be the hardest word”. Acestia s-au transpus total in rolurile pe care le joaca in “pariu cu viata” si au devenit Andrei si Ioana. Fanii au fost in delir, iar cei doi tineri, vizibil emotionati, au ajuns sa se sarute, uitand ca sunt priviti de toti fanii din sala. 



In plus, fanii de la malul marii au avut ocazia sa isi vada idolii, sa cante si sa danseze alaturi de ei si, timp de trei ore si jumatate, sa simta energia si iubirea LaLa. Cei prezenti au ascultat cele mai indragite piese ale trupei LaLa Band, melodii de pe noul album, “LaLa Dance - LaLa Love Stories 2”, lansat impreuna cu MediaPro Music, dar si single-uri noi. Tinerii din Constanta au fost si cei care au auzit pentru prima oara, live, noua piesa originala a lui Criss si Vlad, “Ploaia mea”, dar si noul single LaLa Band, “One wish”, care va fi si genericul sezonului 4 serialului “Pariu cu viata”.

Spectacolul de la Constanta a fost primul dintr-un lung sir de show-uri incendiare pe care LaLa Band le va sustine, in cadrul celui de-al treilea turneu national din cariera trupei, LaLa Love Tour

Afla toate detaliile despre turneul LALA LOVE TOUR de aici!

Acest amplu turneu este dedicat indragostitilor din toata tara, fanii trupei avand ocazia sa petreaca sarbatorile iubirii, precum Valentine's Day, Dragobete, 1 si 8 martie alaturi de idolii lori. Astfel, playlistul concertelor este special gandit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. 

Urmatoarele orase in care trupa - vedeta isi da intalnire cu fanii sunt: Tulcea (Sala Sporturilor, 28 ianuarie), Targoviste (Casa de Cultura a Sindicatelor, 1 februarie), Ramnicu Valcea (Casa de Cultura a Sindicatelor, 2 februarie), Cluj-Napoca (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 februarie), Targu Mures (Palatul Culturii, 17 februarie), Baia Mare (Sala Sporturilor, 18 februarie), Satu Mare (Casa de Cultura a Sindicatelor, 19 februarie), Oradea (Casa de Cultura a Sindicatelor, 21 si 22 februarie), Timisoara (Filarmonica Banatul, 23 februarie), Arad (Sala Sporturilor, 24 februarie), Drobeta Turnu Severin (Sala Polivalenta, 26 februarie) si Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, 16 martie).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni