Dorian si Vlad devin DJ-i ProFM alaturi de GreeG pentru emisiunea "LaLa Nation"

Dorian si Vlad devin DJ-i ProFM alaturi de GreeG pentru emisiunea "LaLa Nation"

Doi dintre protagonistii “Pariu cu viata” isi fac debutul intr-o alta ipostaza la ProFM din 30 martie.

ProFM a pregatit cateva premiere ascultatorilor sai si fanilor serialului “pariu cu viata”, cu doua saptamani inainte de a sarbatori 20 de ani. Astfel, una dintre surprizele pregatite in aceasta perioada, pentru a marca momentul aniversar, este o noua emisiune la ProFM, lansata de DJ GreeG, impreuna cu Dorian si Vlad, doi dintre protagonistii serialului care se difuzeaza in fiecare miercuri la ProTv, de la ora 21:30.

Cei trei vor prezenta “LaLa Nation”, a carei prima editie va fi difuzata sambata, 30 martie de la ora 18:00, cu doua invitate speciale: Criss si Alina.

Ma bucur sa ma reintalnesc cu Dorian si Vlad, pe care i-am avut pana acum invitati la ProFM. De aceasta data ne pregatim sa formam o gasca si sa realizam impreuna emisiunea . Incepand de sambata, 30 martie, fiti numai urechi pentru ca va pregatim multe surprize, informatii, dar si invitati pe parcursul a cate doua ore de emisie”, spune GreeG, care le asteapta si pe partenerele lui Dorian si a lui Vlad pentru a afla cat mai multe amanunte despre scenele incitante care urmeaza in serial.  

LaLa Band nu se rezuma doar la concerte si filmari pentru Pariu si viata asa ca am invadat si ProFM-ul, am creat o gasca LaLa si iata cum, din 30 martie ia nastere emisiunea ProFM LaLa Nation. Vom fi prezenti in fiecare sambata la ProFM, unde ascultatorii nostri vor afla ce traim noi in concerte, pe platouri si multe alte picanterii pe care le vom aduce in discutie”, povesteste Vlad, interpretul personajului cu acelasi nume din “Pariu cu viata”. 

Dorian il completeaza, foarte incantat de debutul lor in aceasta noua meserie, de DJ-i: “Toata lumea spune ca vorbesc foarte mult asa ca asteptam cu nerabdare o astfel de ocazie pentru a valorifica acest . Ma bucur ca facem emisiunea LaLa Nation impreuna cu GreeG, care ne va fi astfel si profesor si ne va invata din tainele radioului si a butoanelor la ProFM”, a incheiat Dorian.

  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni