Alina Eremia si-a decorat noua casa in stil frantuzesc si cu aer vintage

Alina Eremia si-a decorat noua casa in stil frantuzesc si cu aer vintage

Alina Eremia, membra LaLa Band si actrita din "Pariu cu viata", serial difuzat in fiecare miercuri de la 21:30, la ProTV, si-a decorat casa in stil frantuzesc.

Primavara a inceput cu schimbari pozitive in viata Alinei. Este foarte fericita ca s-a mutat in noua ei locuinta, pe care care a decorat-o exact cum si-a dorit, in stil frantuzesc si cu aer vintage.

Din prima clipa cand a vazut apartamentul, Alina Eremia si-a dat seama ca este ceea ce cauta: "M-am mutat in casa noua si sunt foarte happy. M-am simtit "ca acasa" din momentul in care am vazut-o si am facut primul pas inauntru. Este exact cum am vizualizat-o. Eu m-am ocupat de design, am ales tot, de la culori pana la mobilier", spune ea.

Avand in vedere ca majoritatea timpului a fost plecata prin tara cu concertele LaLa Band sau s-a aflat pe platourile de filmare de la "Pariu cu viata", ajutorul parintilor la renovarea locuintei a fost foarte important:

"Am facut cumparaturile de la distanta, pentru ca decorarea s-a intamplat cat timp eu eram plecata in turneu, dar am avut ajutor din partea parintilor. Are un aer vintage, care aduce foarte mult cu moda frantuzeasca din secolul XIX. Deci, anul 2013 inseamna si o schimbare de domiciliu pentru mine", povesteste Alina.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni