• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Criss si Vlad, filmari romantice la Susai pentru clipul "Ploaia mea". Momentul muzical va fi difuzat astazi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Criss si Vlad, filmari romantice la Susai pentru clipul "Ploaia mea". Momentul muzical va fi difuzat astazi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Criss si Vlad, filmari romantice la Susai pentru clipul "Ploaia mea". Momentul muzical va fi difuzat astazi, de la 21:30, in "Pariu cu viata"

Clipul piesei “Ploaia mea”, interpretata de Criss si Vlad, a fost filmat la Susai, intr-un peisaj de iarna de poveste, moment muzical foarte romantic pe care il veti urmari in episodul de astazi, 3 aprilie, al serialului “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la PRO TV.

Pentru aceste secvente s-au tras cadre superbe in exterior, timp in care cei doi protagonisti, Criss si Vlad, s-au plimbat cu atv-ul si s-au jucat in zapada, cat si secvente romantice, in incinta cabanei.
“Am emotii si acum cand imi aduc aminte de filmarile pentru clipul “Ploaia mea”. Sunt altfel de secvente, veti vedea. A fost dificil, dar a meritat, clipul a iesit foarte frumos”, adauga Criss.



 “Am invatat sa conduc ATV-ul, a fost o experienta plina de adrenalina, dar veti vedea ca nu este singura din acest clip. Suntem foarte bucurosi ca “Ploaia mea” a strans pe contul oficial de YouTube al serialului pariu cu viata peste 800.000 de vizualizari, doar cu un colaj de fotografii. De abia asteptam reactiile dupa ce veti vedea clipul”
, povesteste Vlad.

Tinerii din “Pariu cu viata”, Anca, Vlad, Ioana, Liviu, Monica si Dima se pregatesc pentru cateva zile de vis la Susai. Excursia le starneste emotii si amintiri, dar totodata ii asteapta surprize si momente de neuitat.
Ioana si Liviu isi doresc sa petreaca o seara romantica in doi, la lumina lumanarii, vizionand filmul “Minte-ma frumos”, insa clipele de intimitate le sunt intrerupte in mod repetat, iar cina se transforma intr-un adevarat fiasco: “Plecarea la Susai este gandita pentru a-i apropia mai mult pe Ioana si Liviu, insa acolo apare un element-surpriza, care strica tot planul si o bulverseaza complet pe Ioana, Andrei. Ce urmeaza pot sa va asigur ca este plin de pasiune!”, spune Alina.
 


 “Filmarile au fost extraordinar de fumoase, cabana in sine iti ofera un mod de relaxare pe care nu-l gasesti oriunde. Andrei isi aminteste de toate clipele frumoase petrecute impreuna cu Ioana si se decide ca nu are cum sa renunte sub nicio forma la ea”
, spune Dorian.

“La Susai am filmat timp de 3 zile, iar in afara filmarilor, ne-am distrat alaturi de echipa serialului. Impreuna cu Dorian, Dima, Vlad, Liviu si Alina am fost la piscina, sauna si ne-am facut exercitiile zilnice in sala din cabana", marturiseste Alexia.

“A fost un pic frig, dar a meritat. Dima si Monica se iubesc foarte mult si ceea ce isi doresc momentan este un copil. Intre pauzele de la filmare mergeam la sala si la piscina. Au fost cateva zile frumoase la munte in care am imbinat utilul cu placutul”
, povesteste Dima.

Raluca si Tudor
isi cauta in graba o locuinta, astfel ca isi lasa fetita in grija Sarei si a lui Cristi, dar cei doi uita de micuta Mia. Telespectatorii vor vedea in episodul de miercuri din “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv, ce se intampla cu copilul celor doi si care sunt momentele pline de emotie si de pasiune de la Susai.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni