• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Anca, Vlad, Ioana si Liviu lupta astazi pentru supravietuire. "Pariu cu viata" e in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV si pe voyo.ro

Anca, Vlad, Ioana si Liviu lupta astazi pentru supravietuire. "Pariu cu viata" e in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV si pe voyo.ro

Anca, Vlad, Ioana si Liviu lupta astazi pentru supravietuire. "Pariu cu viata" e in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTV si pe voyo.ro

Ratacind singuri, in plina iarna, noaptea in padure, Anca, Vlad, Ioana si Liviu lupta sa supravietuiasca frigului, in episodul de astazi, 10 aprilie, al serialului “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv.

Anca si Vlad pleaca impreuna la o plimbare, stau de vorba, rad si povestesc, fara sa-si dea seama ca timpul trece, se lasa intunericul, ca s-au aventurat in padure si nu mai stiu drumul de intoarcere spre cabana. Ioana si Andrei recunosc ca sentimenele lor sunt intense si profunde, ca se iubesc cu adevarat. Ioana vrea sa-i spuna adevarul lui Liviu, insa plimbarea cu ATV-ul scapa de sub control si au un accident.

Singuri, speriati si inghetati de frig noaptea, in mijlocul padurii, Anca, Vlad, Ioana si Liviu spera sa supravietuiasca. Momentul muzical interpretat de Criss, “Just Breathe”, filmat intr-un cub de gheata, un decor special realizat pentru acest episod, este un strigat de ajutor.

“A fost foarte frig la filmarea din padure, ne-a fost si putin frica, dar toate astea ne ajutau sa intram mai bine in stare. Apoi, cu ceai si un dus fierbinte ne-am revenit si a doua zi am luat-o de la capat”, isi amintesc Criss si Vlad.

“Ioana cu Liviu au de discutat si pornesc la o plimbare, insa au ghinion ca ATV-ul se strica si se ratacesc. Am filmat exterior de padure timp de 5 ore”, povesteste Alina.

“Tinerii din LaLa Band trec din nou printr-o situatie limita. Dramele interioare se materializeaza in situatii limita, care apar ca un fel de probe de maturitate. Salvarea vine de acolo de unde chiar nu se asteptau”, declara Liviu.

Un al moment muzical emotionant, cu un mesaj educativ, este cel interpretat de Sore si Dorian, “Save Me from Myself”. Prin aceasta piesa, membrii LaLa Band incearca sa transmita ca viata nu este un joc, ci trebuie tratata cu maturitate si responsabilitate.

“Piesa a fost facuta pentru doua momente paralele din serialul “Pariu cu viata”, care se refera la situatii diferite de ratacire: atat fizica, in cazul Anca,Vlad,Ioana, cat si psihica, Sara&Cristi. Este o piesa cu atitudine, care ne invata pe noi toti sa avem incredere in noi, sa fim puternici si sa ne luptam pentru binele propriu, indiferent cat de mult ne pune viata la incercare, intrucat rezolvarea oricarei probleme este in noi, trebuie doar sa credem in asta”, spune Dorian.

 “Mesajul este unul care se adreseaza tuturor oamenilor, dar care in povestea noastra se potriveste foarte bine. In momentul in care eu si Dorian am compus piesa impreuna cu Ionut Adrian Radu aka John Puzzle, ne-am dorit sa fie un fel de imn pentru cei care sunt intr-un moment de slabiciune. Piesa te indeamna sa fii puternic si sa treci peste orice dificultate, gasind puterea in interiorul tau. Pe masura ce avanseaza actiunea, veti vedea cum poate decadea o persoana atunci cand refuza sa mai lupte si cat de mult ii afecteaza pe cei din jur, dar mai ales pe ea. Sper ca personajul meu sa fie o lectie pentru toti cei care se simt pierduti si sa vada cum NU trebuie sa trateze viata, cel mai de pret lucru”, adauga Sore.

Cristi va trece printr-un moment de rascruce: “Crezand ca etnobotanicele il vor ajuta, el comite o mare greseala, insa isi va da seama ca a fost cea mai mare din viata sa, iar prietenii il vor ajuta sa depaseasca acest moment”, spune Rapha.

Cine este salvatorul tinerilor din LaLa Band, telespectatorii vor afla miercuri, de la 21.30, intr-un nou episod plin de emotie si suspans din “Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni