• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • "Pariu cu viata", astazi de la 21.30. Vlad risca sa nu mai poata canta niciodata alaturi de LaLa Band

"Pariu cu viata", astazi de la 21.30. Vlad risca sa nu mai poata canta niciodata alaturi de LaLa Band

"Pariu cu viata", astazi de la 21.30. Vlad risca sa nu mai poata canta niciodata alaturi de LaLa Band

Din cauza unui blocaj psihic care ii afecteaza vocea, Vlad risca sa nu mai poata canta niciodata alaturi de colegii lui din LaLa Band, secvente pe care telespectatorii le vor urmari in episodul de miercuri, 22 mai din “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv.

Vlad este in continuare profund afectat de moartea lui Razvan si incepe sa aiba cosmaruri. Anca este alaturi de el in fiecare moment, insa ii e teama ca Vlad sa nu renunte la visul lui, muzica: “Anca il incurajeaza pe Vlad sa admita ca are o problema si il pacaleste sa il duca la spital unde il roaga pe bunicul ei sa ii faca investigatiile necesare. Veti vedea mai departe ce se va intampla”, spun Criss si Vlad.

Lovitura la Eurovision. Ce acuzatii i se aduc reprezentantei Danemarcei, castigatoarea concursului

Sara, Monica si Dana sunt terorizate de infractorii care le-au sechestrat, mai ales Monica, care va trece printr-o experienta care o va traumatiza si ii va schimba viata. Pe Andrei si Dima ii ingrijoreaza disparitia fetelor si pleaca in cautarea lor. 

Personajul meu nu e departe de toata gama de personaje cu care s-a obisnuit publicul, doar ca de data aceasta s-a axat mai mult pe agresivitate decat pe umor. I-am cunoscut pe cei din LaLa Band si cred sa sunt niste tineri foarte talentati”, spune Octavian Strunila, interpretul unuia dintre indivizii periculosi care le-au rapit pe cele trei fete.

Experienta de pe platourile de filmare de la “pariu cu viata” a fost inedita si i-a starnit amintiri lui Octavian Strunila: “A fost o intalnire cu o echipa cu care eu am lucrat foarte mult, cea cu care am lucrat ultima data la “Regina”. M-am bucurat sa revad oamenii cu care am colaborat atatia ani, la fel pot spune si despre reintalnirea cu Razvan Fodor”.

Telespectatorii vor urmari un moment muzical plin de energie, dar si emotionant, care ii are protagonisti pe Anca, Vlad, Ioana si Andrei. Cum reactioneaza Tantica cand este pusa fata in fata cu Rafael, fiul sau care se afla in arest la politie? Ce se intampla cu starea de sanatate a Ioanei? Care este recomandarea medicului in ceea ce-l priveste pe Vlad? Fanii serialului vor afla cum vor trece peste aceste probleme personajele lor preferate, numai urmarind episodul de miercuri, 22 mai, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 21.30, la Pro Tv. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni