• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • O noua poveste de dragoste se naste in LaLa Band. Afla astazi, de la 21:30, ce se intampla in penultimul episod al serialului

O noua poveste de dragoste se naste in LaLa Band. Afla astazi, de la 21:30, ce se intampla in penultimul episod al serialului

O noua poveste de dragoste se naste in LaLa Band. Afla astazi, de la 21:30, ce se intampla in penultimul episod al serialului

In penultimul episod din “Pariu cu viata”, difuzat pe 29 mai, la Pro Tv, pentru tinerii din LaLa Band este timpul marilor decizii. Care este drumul pe care vor merge mai departe si ce le influenteaza alegerile care le vor schimba viata, fanii serialului vor afla miercuri, de la 21.30, la ProTv.

Vlad vrea sa renunte la muzica si sa inceapa o noua etapa a vietii, insa Anca il incurajeaza sa nu-si abandoneze marea pasiune. Tot atunci, Anca, Vlad, Ioana si Andrei fac tot posibilul sa o ajute pe Mara sa iasa din impasul financiar in care se afla.

Din cauza intrigilor Tinei, relatia dintre Ioana, Andrei si Liviu este foarte tensionata. Liviu si Andrei se iau la bataie, iar din cauza atmosferei incarcate Ioana lesina si ajunge la spital.

Monica ii ascunde adevarul lui Dima despre ce s-a intamplat cat timp a fost sechestrata, ceea ce le destabilizeaza relatia: “Trauma prin care trece Monica lasa urme adanci. Are nevoie de timp sa poata depasi aceste momente grele. Vrea sa fie singura si nu crede ca cineva o poate ajuta, nici macar Dima, caruia ii ascunde cele intamplate vrand sa il protejeze pentru ca stie ca il va afecta si pe el”, spune Alexia.

Dupa disparitia subita a lui Robert, Tudor este numit noul director al Colegiului de Arte: “Tudor are anumite temeri pentru ca totusi saltul de la profesor de sport la director al liceului este destul de mare, dar in acelasi timp o provocare”, marturiseste Radu Valcan.

Ioana si Sara interpreteaza in duet piesa “Believe Again”, un moment muzical cu un mesaj plin de speranta, iar in trupa LaLa Band se naste o noua poveste de dragoste. Cine formeaza noul cuplu, telespectatorii vor afla urmarind un nou episod din “Pariu cu viata”, difuzat la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni