Membrii trupei LaLa Band au revenit la Buftea, la repetitii pentru un nou proiect

Membrii trupei LaLa Band au revenit la Buftea, la repetitii pentru un nou proiect

Vacanta s-a terminat pentru membrii trupei LaLa Band, care au revenit de cateva zile la studiurile MediaPro din Buftea, la repetitii pentru un nou proiect.

Entuziasm, bucurie, nerabdare, multe surprize si emotii! Acestea au fost trairile membrilor LaLa Band cand s-au revazut, cand si-au cunoscut noii tineri colegi selectati la casting si cand au citit primele scenarii, pasind astfel in noua aventura din viata lor.

"In vacanta ne-am odihnit, am venit cu chef de munca. Ne-au lipsit repetitiile, ne-a lipsit spiritul LaLa, suntem fericiti ca ne-am intors la Buftea, e un sentiment pe care nu l-am mai trait niciodata. Iar proiectul pe care il incepem este unul nou, fresh si cred ca o sa fie super tare", spun Criss si Vlad.



"Ne-au lipsit repetitiile, echipa, suntem entuziasmati sa ne cunoastem colegii noi si fericiti ca vom munci, ca facem ce ne place", declara Alina Eremia.

"Proiectul nostru este o surpriza foarte frumoasa, va lasam sa descoperiti la momentul potrivit", afirma Dorian Popa.



"Cel mai mult mi-a fost dor de Buftea, pentru ca noi am mai avut concerte vara asta, am reusit sa ne vedem si in timpul liber, dar daca esti LaLa este foarte greu sa stai departe. Ne bucuram tare ca avem un nou proiect", marturiseste Bubu, care urmeaza sa plece la studii la Berklee College of Music, dar care va lua parte la acest proiect prin intermediul internetului si de cate ori va reveni in tara.

"Eu abia asteptam sa se termine vacanta, sa ne revedem", incepe Dima. "Atmosfera de la Buftea e fantastica. Suntem foarte fericiti si de abia asteptam sa incepem treaba", il completeaza Alexia.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni