• Emisiuni
  • PROFU’
  • „Ești un caz total lipsit de speranță” -  îi va spune un profesor unei eleve

„Ești un caz total lipsit de speranță” -  îi va spune un profesor unei eleve

„Ești un caz total lipsit de speranță” -  îi va spune un profesor unei eleve

Profesorii sunt cei care ar trebui să ne ghideze și să ne facă să învățăm cu drag. Pentru unii dintre noi sunt modele, sunt acele persoane din partea cărora avem nevoie de validare pentru a face următorul pas. Dar cât este de grav pentru un elev atunci când simte că profesorul l-a umilit în fața întregii clase?

Pentru un adolescent, atunci când dascălul îi spune: „ești un caz total lipsit de speranță” – poate fi o replică care să-l afecteze serios și să-i scadă încrederea în sine. Cine a făcut această remarcă, dar și la ce a condus ea, aflăm joi, de la 21:30, într-un nou episod din serialul Profu`.

 
Mișu a fost suspendat de la catedră, iar acum are mai mult timp să se ocupe de viața sa personală pe care a tot neglijat-o în ultima perioadă. „Salut Ovidiu, am auzit că te-ai mutat din nou în București. Eu sunt... al tău. Legat de testul ADN – încă n-am auzit nimic de la tine..” – este mesajul pe care Profu` îl va lăsa băiatului care se presupune că este fiul său. În scurt timp, va veni și răspunsul, iar Mișu va exclama: „Eu sunt tatăl tău!”.
 
O confirmare care îl va bucura pe Mișu, dar care va veni și cu responsabilități pe măsură. Cum se va descurca Profu` în rolul de tată, cum își va ajuta elevii care vor fi puși într-o situație dificilă și au nevoie de el, chiar dacă nu mai este la catedră, dar și cum va continua povestea dintre el și Ana vom descoperi împreună joi, de la 21:30, în noul episod Profu`.
 
Profu` - Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.roFOTO: PROFU

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni