• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • 24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Cea mai mare și liberă scenă din România și-a aprins, aseară, luminile pentru ultima dată în etapa preselecțiilor! Cu gândul la marele premiu și la recunoașterea celor de acasă, au venit în fața juraților și cei din urmă curajoși ai acestui sezon. Fiecare dintre ei și-a dat frâu liber emoțiilor și a încercat să demonstreze că merită șansa de a străluci! După un sezon fenomen în care sute de concurenți au ajuns în fața juraților, doar 24 s-au calificat în semifinalele live care încep vinerea viitoare.

Am ales pe cei mai buni dintre cei mai buni”, a subliniat Mihai Bobonete, la finalul unei discuții în care, rând pe rând, jurații și prezentatorii au oferit argumente și au discutat fiecare moment care a obținut 3 sau 4 de DA!                                                                                     

Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.9 puncte de rating și 30.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români s-au bucurat de spectacolul serii, iar în minutul de aur, la ora 21:45, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Cei 24 de concurenți calificați în semifinale sunt: Violeta Botezatu, Erica Popa, Lae Dreghici, Ana Nuță, Senayet Asefa, Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Karlos Tănăsucă, Maria Clara Postelnicu, VAN, Emanuel Barica, Iulia Vâlceanu – Vilia, Corul Regal, Carla Munteanu, Mia Rusu, Quim Moya, Lukas Urdea, Sergiy Mischcurenko, Aniela Ravineală, Cristian Ciaușu, Iustin Cazacu, Anastasiia Beaumont, Dora Debrezceni, Ansamblul Hecenii.

Vinerea viitoare, de la 20:30, nu ratați prima semifinală live, în direct la PRO TV! Până atunci, toate edițiile din acest sezon pot fi vizionate pe VOYO!   

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni