• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024- semifinala 1. Karlos Tănăsucă a ridicat juriul în picioare cu o demonstrație de matematică nemaivăzută!

Românii au talent 2024- semifinala 1. Karlos Tănăsucă a ridicat juriul în picioare cu o demonstrație de matematică nemaivăzută!

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, Karlos Tănăsucă a uimit jurații și spectatorii cu un moment fabulos, bazat pe calcule mentale.

Gallery

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul oferit de Karlos Tănăsucă.

Andra: ”Iată că și spectacolul făcut din matematică se naște așa, de mic. Felicitări!”

Andi Moisescu: ”Tu cum faci să ajungi la nivelul acesta, să faci socoteli atât de repede? Deci e distractiv să faci matematică? Îți mulțumesc! QED”

Mihai Bobonete: ”Eu sunt fascinat de ceea ce faci tu. Ești întruchiparea perfectă a două cuvinte: dar și har. E clar vorba de talent.”

Dragoș Bucur: ”Tu ești ceea ce noi numim un fenomen!”.

Karlos avea cinci ani când tatăl lui l-a dus, pentru prima oară, la un curs de matematică, sesizând pasiunea acestuia pentru matematică. Karlos își dorește să devină IT-ist și crede că matematica îl va ajuta în această direcție. Este olimpic la matematică, primind premiul I încă de la prima lui participare.

Mama lui Karlos l-a părăsit, pe când copilul avea doar trei ani, după ce a plecat în Germania și nu i-a mai căutat niciodată. Tatăl acestuia, care lucrează ca taximetrist, a deschis subiectul și i-a mărturisit că mama acestuia a fugit cu altcineva. De-a lungul timpului, a încercat să își contacteze mama, dar aceasta nu a răspuns niciodată.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni