Ana Maria Mărgean prezintă Fenomenul din culise pe conturile de social media Românii au talent!

Ana Maria Mărgean prezintă Fenomenul din culise pe conturile de social media Românii au talent!

Un sezon fenomen al unui show care i-a captivat pe cei de acasă și i-a trecut prin stări diverse cu fiecare ediție a preselecțiilor! Sute de concurenți care au muncit pentru visul lor și au dat totul pe scenă pentru a-i convinge pe jurați să le ofere DA-urile visate și pe cei de acasă să-i aplaude și să-i felicite pentru prestațiile oferite! Dintre aceștia, 24 s-au calificat în semifinalele Românii au talent și vor continua drumul spre marele premiu, începând de vinerea aceasta.

Dacă cei care vor concura în prima semifinală sunt deja în toiul pregătirilor, pentru a oferi un show de neratat, cei de acasă sunt tot mai curioși despre emoțiile acestora, dar și despre ce surprize au pregătit! Cu informații în exclusivitate va veni și în acest an, Ana Maria Mărgean, pe pagina de Instagram a show-ului, în fiecare zi de miercuri.

Cea care a reușit să câștige iubirea și încrederea întregii țări, câștigând sezonul 11 al show-ului, revine alături de cei de acasă, prezentând pentru al doilea an la rând, materialele care scot la iveală trăirile celor care se pregătesc pentru show-urile live, în fiecare miercuri, în Fenomenul din culise

Chiar dacă au trecut trei ani de când mă aflam în locul concurenților, emoțiile pe care le simt, de fiecare dată, când ajung pe platourile de filmare au rămas la fel de mari! Sunt fericită să continui colaborarea cu echipa Românii au talent și abia aștept să le aduc celor de acasă informații în exclusivitate despre concurenții care se pregătesc pentru show-urile LIVE! Ne vedem în fiecare miercuri, pe pagina de Instagram și aștept, cu drag, mesajele voastre pentru a vă răspunde curiozităților!”, declară emoționată Ana Maria Mărgean, înainte de prima zi a repetițiilor la care va participa.  

Munca este în toi, iar concurenții sunt pregătiți să ofere cel mai puternic spectacol! Vinerea aceasta, de la 20:30, încep edițiile LIVE ale celui mai iubit format de entertainment din țară, Românii au talent! În direct la PRO TV și pe VOYO, 12 concurenți vor oferi prestații de neuitat în prima semifinală!

CITEȘTE ȘI:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni