• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 1. VAN a încheiat prima semifinala Românii au talent cu un moment de rap excepțional: „Îți doresc foarte mult să fii în finală”

Românii au talent 2024 - semifinala 1. VAN a încheiat prima semifinala Românii au talent cu un moment de rap excepțional: „Îți doresc foarte mult să fii în finală”

În prima semifinală a sezonului 14 „Românii au talent”, VAN i-a impresionat pe jurați cu mesajul piesei pe care a ales să o cânte, o piesă scrisă chiar de el.

Gallery

Andra: „Bravo ție”

Andi Moisescu: „Ai rupt Pătulele în două”

Mihai Bobonete: „Mi-a plăcut. Mesajul este foarte bun. Ești un exemplu de tânăr așa cum trebuie”

Dragoș Bucur: „Ai avut un flow extraordinar. Îmi place cum ai încheiat, cu Dumnezeu. Îți doresc foarte mult să fii în finală”.

Răzvan, cunoscut sub pseudonimul „VAN”, este un tânăr ambițios și talentat, care iubește muzica. Acesta a venit pe scena Românii au talent cu un moment de freestyle, care i-a impresionat pe jurați.
Răzvan este un tânăr extrem de muncitor, care provine din satul Pătulele, județul Mehedinți. Acolo, el a reușit să își descopere pasiunea pentru muzica rap, dintr-o joacă. Anii au trecut, iar el a învățat să își scrie propriile versuri, iar astăzi a venit la Românii au talent pentru a-și arăta talentul la improvizație.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni