• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa au topit inimile juraților și au stârnit ropote de aplauze: „E absolut delicioasă! Când am văzut că a început să cânte și la pian...”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa au topit inimile juraților și au stârnit ropote de aplauze: „E absolut delicioasă! Când am văzut că a început să cânte și la pian...”

Anastasiia și cățelușa Salsa s-au întors pe scena de la Românii au talent cu un moment care a topit inimile publicului și ale juraților.

Gallery

​Mihai Bobonete: „Mi se pare foarte greu să ajungeți la un nivel de comunicare atât de bun. Nimic nu mi s-a părut simplu și nimic nu mi s-a părit că am mai văzut până acum. Talentate sunteți amândouă! Aveți mari șanse să ajungeți în finală!”

Vezi momentul și jurizarea din semifinală în materialul VIDEO de mai sus. 

Dacă ți-a plăcut Anastasiia Beaumont, voteaz-o online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 21 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Cine este Anastasiia Beaumont

Anastasiia este campioană europeană la Dog Dancing. Ea și-a descoperit acest talent la 12 ani, atunci când a avut primul ei cățel, un border collie, pe nume Yuki. Din joacă, a încercat să facă tot felul de trucuri împreună cu el. Când a văzut că Yuki este receptiv, a început să se documenteze și să vadă ce presupune dresajul canin.

După 4 luni de exercițiu, Yuki a câștigat prima lui competiție în fața altor câini mult mai experimentați. 

Anastasiia a povestit în audiții despre cum câinii i-au schimbat viața și au făcut-o să își depașească teama de a vorbi în public. Ea și-a schimbat profesia și stilul de viață și și-a făcut și prieteni pe întreg mapamondul.

Visul ei este să-și dezvolte propria școală de dresaj, atât pentru câini, cât și pentru stăpânii lor, bazată pe stimulente. Sunt atât de mulți câini în lume care suferă și ajung pe străzi pentru că oamenii nu se pot descurca cu ei. Anastasiia își dorește să transmită oamenilor că dresajul câinilor poate fi un proces foarte ușor și interesant.

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni