• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2024 - semifinala 2. Naiul este instrumentul care i-a salvat viața lui Cristian Ciaușu, iar astăzi îl duce pe culmile succesului: „Aș sta un spectacol întreg să te ascult, fără să observ cum trece timpul”

Românii au talent 2024 - semifinala 2. Naiul este instrumentul care i-a salvat viața lui Cristian Ciaușu, iar astăzi îl duce pe culmile succesului: „Aș sta un spectacol întreg să te ascult, fără să observ cum trece timpul”

Cristian Ciaușu își dorește să devină cel mai bun naist din România, iar în semifinala 2 a sezonului 14 Românii au talent a demonstrat încă o dată că are toate șansele să-și îndeplinească visul.

Gallery

„Aș sta un spectacol întreg să te ascult, fără să observ cum trece timpul”, i-a spus Andi Moisescu după ce tânărul a interpretat „The Lonely Shepard”.

Vezi momentul și jurizarea din semifinală în materialul VIDEO de mai sus. 

Dacă ți-a plăcut Cristian Ciaușu, votează-l online pe https://voteaza.protv.ro, gratuit, după START VOT sau trimite 20 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0.48 €, TVA inclus.

Cine este Cristian Ciaușu, semifinalist Românii au talent

Cristian cântă la nai de la vârsta de 8 ani. A fost diagnosticat cu astm în copilărie și s-a gândit să înceapă să cânte la acest instrument, deoarece pe internet scria că instrumentele de suflat pot ajuta în cazul acestei afecțiuni.

​A început să se bucure de acest hobby și acum este un interpret talentat. A observat și o ameliorare în cazul astmului.

Mama sa este extrem de mândră de talentul fiului ei, mai ales că ea însăși este solistă de muzică populară și profesor de canto. Mama lui Cristian face parte dintr-un ansamblu popular și este dedicată învățării și promovării muzicii tradiționale.

Cristian Ciaușu o oferit un recital magistral de nai pe scena talentelor în audiții. Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și publicul l-au aplaudat în picioare.

„Cristian, îți doresc din tot sufletul să ajungi cel puțin de talia maestrului Gheorghe Zamfir”, i-a spus Andi Moisescu în audiții.

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni