• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • De la 20:30, 11 concurenți vor oferi momente de neuitat în marea finală Românii au talent, sezonul 14!

De la 20:30, 11 concurenți vor oferi momente de neuitat în marea finală Românii au talent, sezonul 14!

De la 20:30, 11 concurenți vor oferi momente de neuitat în marea finală Românii au talent, sezonul 14!

Totul a început cu un vis. A continuat cu multă muncă. Și a devenit realitate prin momentele senzaționale oferite pe scenă. După ce au reușit să ajungă la inimile juraților, prezentatorilor și a celor de acasă, cei 11 finaliști sunt aproape de clipa mult visată! De la 20:30 e vremea pentru spectacolul fenomen, în marea finală a sezonului 14 din cel mai iubit show de divertisment din țară, Românii au talent, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

​Concurenții care se vor lupta pentru premiile puse la bătaie sunt: Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. În plus, locul 2 va obține un premiu de 20.000 de euro, iar locul 3 va pleca acasă cu 10.000 de euro. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1444 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe voteaza.protv.ro, chiar și dacă nu se află în țară.

Tot diseară, Carla Munteanu, Karlos Tănăsucă, Iustin Cazacu și VAN, vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total. Un moment special va fi oferit de Rareș Prisacariu, cel care anul trecut a obținut încrederea celor de acasă și a câștigat primul loc.

Marea finală Românii au talent din această seară poate fi urmărită live la PRO TV și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni