• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Marea finală Românii au talent 2024. Cine este câștigătorul trofeului Românii au talent și al premiului în valoare de 120.000 de euro

Marea finală Românii au talent 2024. Cine este câștigătorul trofeului Românii au talent și al premiului în valoare de 120.000 de euro

Vineri seara, în marea finală, pe scena Românii au talent 2024 ne-au încântat 11 concurenți care de care mai fenomenali.

Gallery

​A fost seara momentelor #FENOMEN în marea finală Românii au talent 2024! Concurenții care s-au luptat pentru premiile puse la bătaie au fost Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Fiecare finalist în parte a dat tot ce a avut mai bun în fața telespectatorilor, însă unul singur a câștigat inimile românilor, dar și marele premiu în valoare de 120.000 de euro!

Cristian Ciaușu a cucerit sufletele românilor cu momentul său extraordinar la nai, fiind acompaniat și de taraf. Atât publicul, cât și cei patru jurați s-au ridicat în picioare după prestația tânărului.

Românii l-au votat, iar concurentul a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

​În urma voturilor celor de acasă, pe locul cu numărul II se află Ana Nuță, premiul fiind în valoare de 20.000 de euro!

​Pe locul numărul III se află Ansamblul Hecenii, care i-a impresionat pe telespectatori cu momentul lor unic pe scena talentelor. Concurenții au plecat acasă cu 10.000 de euro.

4. Emanuel Barică

5. Calisthenics România

6. Karlos Tănăsucă

7. Dora Debreczeni

8. Villia

9. Eduard Anghelescu

10. VAN

11. Anastasiia Beaumont

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni