• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristian Ciaușu a câștigat marea finală Românii au talent! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Cristian Ciaușu a câștigat marea finală Românii au talent! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Cristian Ciaușu a câștigat marea finală Românii au talent!  Show-ul a fost lider absolut de audiență

Un spectacol de neratat, o seară de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut! Cristian Ciaușu a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Cristian a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin interpretarea lui la nai și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Gallery

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Ana Nuță, Ansamblul Hecenii, Emanuel Barica, Calisthenics România, Karlos Tănăsucă, Dora Debreczeni, Villia, Eduard Anghelescu, VAN și Anastasiia Beaumont. Astfel, Ana Nuță a obținut 20.000 de euro pentru locul 2 și Ansamblul Hecenii, 10.000 de euro pentru locul 3.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să o susțină pe Carla Munteanu!

Marea finală a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:34. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 30.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:57, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul fenomen.

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 14, Cristian Ciaușu: ”Eram într-o tensiune constantă, dar s-a transformat în încântare. În fiecare zi, am stat în camera de hotel și am repetat ore întregi. Este un triumf al meu și o bornă în cariera mea”.

Un sezon fenomen s-a încheiat, însă competiția merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 15 Românii au talent!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni