Top 5 momente de la preselectiile "Romanii au talent", sezonul 2, pe care NU AI VOIE SA LE RATEZI:

<span style="color:#f00;">Top 5 momente</span> de la preselectiile "Romanii au talent", sezonul 2, pe care <span style="color:#f00;">NU AI VOIE SA LE RATEZI:</span>

“Romanii au talent”, show-ul care a revolutionat emisiunile de divertisment din Romania, revine la Pro TV azi, de la ora 20:30. Show-ul va fi transmis LIVE si pe Voyo.ro.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, cei trei jurati ai show-ului, au batut tara-n lung si lat si va promit un sezon senzational!!!

Astazi, de la ora 20:30, veti avea parte o portie zdravana de talent, emotie, suspans si umor. Vor urca pe scena imitatori, travestiti, cantareti, dansatori si oamenii cu aptituni neasteptate care vor face deliciul publicului, si la propriu, si la figurat! :)

Sunteti gata sa fiti din nou surprinsi de cele mai neasteptate, extraordinare si nemaivazute talente? Pana diseara, va facem incalzirea cu cinci dintre CELE MAI TARI momente de la preselectii din sezonul doi:


1. Un "spot publicitar" de senzatie, care l-a facut pe Pavel Bartos sa sara in sus de ras la preselectiile Romanii au talent. : "Compus si conceput de mine!"


2. Talentul unui concurent din Craiova l-a facut pe Andi Moisescu sa rada cu lacrimi timp de 3 minute. Vezi cine i-a provocat o asemenea reactie lui Andi Moisescu.


3.
 Dupa numai 5 secunde, TOATA LUMEA era in picioare si aplauda! Absolut toti erau curiosi sa vada LA CATE INSTRUMENTE canta Omul-orchestra! Inclusiv Andra, care s-a aplecat pe masa juriului ca sa numere mai bine :)


4.
MERITA sa vezi ASTA: "Ai fost jalnic, raspunsul meu e nu. Categoric NU!"


5.
 Talentul lor a ridicat sala in picioare! Doi baieti din Craiova l-au facut pana si pe Mihai Petre sa rada! Toata sala i-a aplaudat pe cei doi tineri, iar Andra, incantata, a comentat la final: "Foarte tare!".


Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni